24. aug. 2009

Snekker nr - ørten!

Bildet er kun for å skape litt farger - men faktisk synes jeg petuniaen og blomkarsen "matcher" hverandre godt! De er tilfeldig slengt ned i enden av noen grønnsaksbed, og er litt slitende etter en noe kald og våt sommer!

Men snekker - lørdagen ringte jeg en som nyetablerer seg her, og vi tok en prat på terrassen i strålende sommervær! Jeg gjorde det helt klart at jeg i første omgang ville ha han som konsulent, noe han påtok seg å bli. – Til ”vanlig timelønn” kr 365 pluss mva = 456,25!!! Han har 5-6 års erfaring med restaureringsarbeid, så det holder. Fordelen med han er at han kan bruke datategninger, er ung og arbeidsvillig, og fremdeles har rester av serviceinnstilling i behold. Nok en gang virker det lovende!

Ingen steinlemping i helgen, minsten maser så på å kjøre jolle, noe jeg ikke vil la han gjøre alene ennå, se det ble (høyst motvillig) jolle/sjektetur en 3 timers tid på fjorden!

Søndagen - kun hvile. Punktum.

I dag morges fikk jeg sendt det første Speidermøtebrevet for dette speideråret. Da gjenstår det bare 35 stk, før det er sommerferie! Jeg skriver litt om hva vi skal gjøre på møtet som kommer, forbereder, - og litt om hva vi gjorde på forrige - repeterer!

PS I går kveld snuste Luca for første gang - et kort nanosekund - på fingeren til eldstemann! Hun tillater ikke at vi kommer borti henne ennå! Og spiser ikke hvis vi ser på henne! Dette er en lang vei å gå, men ørsmå fremganger noteres daglig!

Nå - endelig steinlemping!

Ps Venter på sprengemannen - "til uka" sa han, altså denne - og det er mye igjen av den!!!


.

7 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Den fargekombinasjonen med blomkarse og petunia er kjempefin!

Unknown sa...

Jeg skulle blitt snekker.. det er det jeg alltid har sagt...

Unknown sa...

Blomkarsen har virkelig lyst opp i denne triste sommeren. Lekker fargekombinasjon.
Høres ut som dere har fått tak i en dugandes snekker. Det er så viktig at man snakker grundig sammen og er enige om veien før man setter i gang.
Vi må ha en til å sette opp et lite uthus neste år....

PS: Sky og redde puser må velge veien selv. og brått kan det hende at Luca finner ut at dere ikke er farlige i det hele tatt, Slikt kan gå sakte - og det kan skje brått. Stå på! :-)

Merethe sa...

Her jobbes det på ser jeg. Er imponert over deg. Også for at du som mann kommenterer håndarbeider ;) Artig rett og slett :) Ønsker deg og dine en flott uke.

Ellen Walnum sa...

Lekker kombinasjon det der, og jeg som ikke liker orange en gang. De er jo komplimentærfarger, så da blir det gjerne lekkert.

Håper du har fått en snekker som duger denne gangen. Man blir etterhvert allergisk for snekkere for hver gang man må bytte.......

AnitaH2 sa...

Knæsje farger! Jeg fant kombinasjonen rognebær og sommerfuglbusk-fiolett i dag, egentlig ved et arbeidsuhell. Men det var så brutalt at det ble fint.
Lykke til med snekkeren!

Harryford sa...

Ikke for å skryte - det gjør jeg jo aldri . . . - men fargen er finere i virkeligheten en på bildet! Naturen ordner opp! Selv med rognebær og sommerfugelbusk - det høres virkelig - uvirkelig - ut! ;-) Naturen ordner nok med pusen og - men det er vanskelig å ikke kunne hjelpe henne litt på veien! Prøver litt i det små, godbiter, leking osv!

Håndverk av alle slag, blir mer og mer - flott - for meg Merethe. Det meste kan lages mer presist en av menneske, av datastyrte maskiner, i dag, men forløpig klarer maskinene ikke den inlagte mennesekelige sjaremen, et håndverk gir!

Snekkern virker lovende! Gir han en sjans, lik alle de ørten før - - Kan det være noe med oppdragsgiveren - hans økonomi, eller rettere, manglende økonomi!;-)