30. aug. 2009

Hyggelig vurdert.

I disse dager og tider for en ta med seg det positive en kan finne, og i går fikk jeg resultatet av "Forenklet verdivurdering over eiendommen" som det heter. Altså den taksten banken bare måtte ha, grunnet finanskrisa!
Vel, vurderingen var - hyggelig. Jeg hadde mest optimistisk forstilt meg 1,1 - mens takstmannen mente 1,7! Dette er bare "monopolpenger" - men som sagt, hyggelig likevel!

Som før nevnt, gikk den fort, den "vurderingen"! Og han hadde bare fått med seg halve størrelsen på tomta. Jeg gjorde han oppmerksom på det, og taksten steig fra 1,6 til 1,7. Han har heller ikke nevnt garasje og vedbu, men jeg bryr meg ikke med det, taksten holder godt for mitt lånebehov - håper jeg!

Hva hagepuslerier angår, spas og trilles det jord! Håper dette er trim, og ikke slitasje! Har nok passert 15 kubikk her opp foran huset nå!

I dag blir det primært hvile, det er søndag!

Ps Ny-trillebåras gummidekk er i ferd med å gå i oppløsning – av matjordtrilling! Så blir det å bruke tid på reklamasjon. Jeg kjøpte et ekstra hjul, men det er vel av samme dårlige kvalitet det da! Fiskar`s står det på båra. Fra Felleskjøpet. – Ender dette med at jeg likevel må restaurere gammelbåras hjul?

En riktig fin søndag til dere som titter innom!

.

6 kommentarer:

Mari Anne sa...

Nye trillebår er ikke laget for å flytte på 15 tonn matjord kan du vite og en trillebår kan ikke trimmes, bare slites.

Lykke til med både reklamasjon og trilling.

Hilsen fra landet sa...

Deilig å ikke ha for mange jern i ilden (bare spader i jorden) når det er søndag!

Harryford sa...

Vanskelig å trimme trillebåra ja - hi hi - men lever i håpet om at føreren kommer litt mer i trimmen! ;-)

En spade i jorda, er bedre en 10 i bua - nåja - vitsen tar kankje ikke helt av - men indikerer godt humør!

Nå går jeg ut og pusler litt!

Unknown sa...

Uffda. Trillebår er ikke hva de var. Den grønne hjemme varte i evigheter - og det flytta endel kubikk mens fadern bygget opp tomta og grønnsakslandet.

Du får ta med kvitteringa og spørre hvorfor trillebåra ikke tålte mer. ;)

Berit sa...

Nei, den var for dårlig - hjulet ødelagt etter så kort tid! Stå på og få nytt hjul. Om ikke det holder heller så ville jeg bedt om å få hevet kjøpet.

Harryford sa...

Må ta en alvorsprat med felleskjøpet i dag! Ikke det at jeg liker det - men slik kan det ikke være!

Det ante meg at den båra ikke kom til å holde - men det var den typen som gjaldt over alt - "Selvbyggerbåra for de tunge oppgavenene" sa de!

Hjulet, dvs i alle fall gummidekket, er Made in China!