5. aug. 2009

Mr. B i full jobb - jeg derimot!

Så er Mr. B i full jobb! Han fikk sitt første måltid i går, og virker fornøyd med det!
Det må sies at han som snart 10 åring følger tradisjonene til gutter av samme alder, som ikke har innsett nødvendigheten av en vask i ny og ne. Det stinket av han! Og det pussige er at lukten av hans tidligere kompostliv, er annerledes luktene fra tidligere komposter herfra! Er det virkelig slik at en hver "kompostør" lager kompost med egen Bouquet!
Han fikk i alle fall en grundig vask med div skumle såpemidler, og fremstår nå ganske velduftende.
Som første måltid fikk han i bunnen oppmalt kvist iblandet litt barkstrø. Et lite dryss med feit grønnsakjord over der, før div snadder fra kjøkkenet toppet det hele. Vel bekomme!

Mr. B jobber, jeg gjør det ikke. Etter 5 uker div ferie, er det tungt å komme i gang igjen! Betalt jobb, er det fremdels noe ustabilt med, men det mangler ikke på oppdrag på farmen! Hva som mangler stort, er arbeidslyst. Jeg prøver, men kommer ikke i gang. Finner på tusenvis av unnskyldninger for å komme unna. Tror ikke det blir mer en et par effektive timer pr dag! I regnvær er det selvsagt "umulig", men i går var det oppholds, lettskyet og fint. Selv det hjalp ikke!
Jo det var et par timer med kompostvask/oppstart, så en time med gress, en time med luking, og en time med fundering på hvordan jeg skal komme videre med nabomurprosjektet! Ok så blei vel litt gjort - men det er forskjell på gjort og gjort. Egentlig skulle ha jobba minst 7 timer med nabomuren, for den ligger først på prioriteringslista, før garasje, husmuring osv osv!

I dag er det tykk tåke - virkelig tykk! - så da!

.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Kult med mr B da. Jeg har en gammel himsnikra en i hagen. Han får ikke så fin behandling som din men litt gammel pottejord og ugress får han da innimellom. Kanskje han plutselig banker på døra hos deg?

Herdis sa...

Arbeidslyst og energi er mangelvare fleire plassar. Dersom ein fant ei oppkomme av det slaget kunne ein sikkert innkassere ein solid kilopris....

elle-melle sa...

Til lykke med Mr. B:)
Jeg håper den er vel verd pengene.
Jeg har hatt varmkompost i mangfoldige år, og jeg liker det. Nå kunne jeg ikke tenke meg å putte noe som helst av "spiselig" i den vanlige søpla.

Leste forresten innlegget ditt under her - om oljesølet og jeg kab bare si at det er en skam at vi skal oppleve sånt. Tenk du - at strømmen går sørover?
Håper det blir litt mer orden i systemet etter dette.

Linecas have sa...

Kom en tur hit hjelp meg så skal jeg fore deg opp med pågangsmot og vroom. =))

Harryford sa...

Tror det er èn helg i byen det ikke er en festival nå på sommeren Charlotte - så kanskje den kan benyttettes til kompostfestival! ;-)

Blir omtrent like vanskelig å finne den kilda, som å lage gull Herdis! Men i motsetning til gullet, kommer nå arbeidslysta snikende innpå en dag - til slutt! :-)

Har og kompostert lenge Juni, siden 92, men aldri i en så fin og fornem dunke!
Den beste jeg har hatt var laget av hønsenetting og glava! Stygg, men velfungerende!

Tviler ikke på at du kunne få til det Line Cathrin! ;-) - og faktisk var jeg veldig nære ved å komme til deg i ferien, men - det ble for mange om og men!!!

En dag!!!

Red Hobbitt sa...

Håper Mr B blir skikkelig arbeidssom.
Ang kommentaren i min blogg om hageinteresse nordpå. Så tror jeg det er mange flere som våger å prøve ting som det tidligere ble sagt ikke egnet seg for våre soner. I tillegg er det blitt flere planteutsalg som har litt mer utvalgt.
Speidergruppa vår heter 6. Narvik og tilhører Hålogaland krets.
Ha en fin dag!
Vi har fremdeles sydenvarme her, det er nesten så vi ikke tror det er sant at vi hver dag skal våkne til sol og varme.