25. aug. 2009

Opp til verdivurdering!

Bildet er bare med for "pyntens skyld" - men den hvite solhatten holder stand, klarer seg vel så bra som den røde!

Mandagen gikk med fremgraving av stein fra blomsterbedkant, for å sekketrallefraktes til steingjerde. Det blir ikke mange steinene i løpet av dagen! Jeg gjør dette mens jeg venter på sprengemannen!
Forsetter i dag - både med stein og venting!

Må dessverre låne penger for all denne husbyggingen - to be - og etter finanskrisa må ALLE ha en verdivurdering av huset før en kan belåne det! I kveld mellom 17 og 19 – kommer det en for å ”vurdere” kåken. Det handler om å maxlån undr 60% av verditaksten! Det er ikke en ordentlig takst – men kun en verdivurdering! Betal kroner 1700 i kassen takk!

Nå steinlemping, det gir sjelefred!

.

7 kommentarer:

potentilla sa...

Steinlemping er godt for kropp og sjel. Dette kan jeg mye om :)

Unknown sa...

Ja jeg kan ikke skryte på meg noe steinlemping som deg og Potentilla, men det med verdivurdering vet jeg alt om.. fytti så kjipe penger.

Kirsitns bakgårdshage sa...

Endelig en fordel ved å bo i sentrale strok - her får man gratis verdivurdering kastet etter seg fordi meglerne gjerne vil innynde seg hos potensielle fremtidige kunder.

Ellen Walnum sa...

Lykke til med verdivurderingen! Forøvrig går jeg ut fra at løfting av ei sementhelle i ny og ne ikke kommer inn under steinlemping, så jeg kan ikke skryte på meg det. Flittige mannen!!

AnitaH2 sa...

Verdivurderinga burde jo vært etter utbedring...?

Harryford sa...

Kropsarbeid er blitt en undervurdert sjelemedesin!

Verdivurdering - argh! Tviler på banken tar sjansen til å vente til etterpå Anita! ;-)

zunair sa...

Vi gjør verdivurdering av de fleste typer selskap og virksomheter basert på anerkjente metoder. Ønsker du å vite hva ditt selskap er verdt? Vurderer du å kjøpe aksjer i et unotert selskap og ønsker en kvalifisert verdivurdering av en tredjepart? Kontakt oss i dag på www.verdiverket.com
Ved kjøp av aksjer eller gjennomføring av emisjoner er det ofte hensiktsmessig at en tredjepart foretar en verdivurdering av virksomheten eller selskapet det gjelder. Verdiverket har lang erfaring med verdivurdering og kan bistå i slike prosesser.
verdivurdering virksomhet