14. aug. 2009

Vannpost og ny trillebår.

Hopp over en dag med bloggskriving, og det blir håpløst å velge ut hva som er notèr/publisèr verdig! Skriver en ned med en gang, er alt verdifullt, - og hopper en over en dag eller 3, er ingen ting verdt å nevne! - Litt hver morgen er visst best for meg.

VannpostmonasjeVel, vannpost - to be - en gang med tiden. I forbindelse med nabomuren måtte det dreneres fra fjellet. Ikke for det regner så mye, og regnvannet siger greit unna, men naboen vanner så utrolig mye på ei steinrøys med ugressdekke, at det flyter over hos meg. Dvs. han glemmer å stenge av vannet!
Jeg gravde ei grøft, ca 5,5 meter lang, fra muren/fjellet, og bort til brønnen. Det ble gjort før jeg begynte på muren, - for å drenere bort vannet. I går satte jeg ned den meterhøye trekasse som skal bli "sluket" fra vannposten. Den har et drensrør i midten, og skal fylles med pukk. Videre la jeg fiberduk, drensrør, og pukk i bunnen av grøfta fra fjellet. Nå vil "nabovannet fra nabofjellet" - renne ned i min vannebrønn! Kjekt å ha!
---------------

Ja det har jeg glemt, på onsdagen det ble ny trillebår fra Felleskjøpet - Jada - der gikk det 700 kroner, men båra er grei. Kjøpte et nytt hjul til den gamle også, 250 kr var det vel, men det passer ikke "automatisk" og - vel vi får se!
Jeg var samtidig innom bokbyen, som Tvedestrand altså er, og fant noe gammelt "hagesmågodt", - får komme tilbake til det! Bokselgeren var stolt over å ha solgt en bok til Knut Langeland for kr 50000! Mine var billigere, minst tre av nullene mindre.

Ble innkalt til "rutinesjekk" på arbeidskontoret! Disse 3 etatene er nå som kjent slått, blandet, ristet og rørt sammen! Alle må gjøre alles jobber, og kunnskap mangler fremdeles. Det ble høyst pinlig for behandleren. Jeg måtte bare gjøre det beste ut av det, slik at vedkommende fikk noe på papiret, som kunne føres i journalen, (var ikke oppsatt med egen pc ennå!!!) og vedkommede fikk ryggen fri. Når skal de få opplæring!

Været er strålende, med unntak av regnbyger. Men vi har sluppet heldig fra det her. Leste om salatbonden i Grimstad som hadde fått ødelagt salat og annet for 120000! De fikk forresten kroner 12 for et salathode til grossist! 3 måneders ”arbeid” - 12 kr!

I dag strålende, nå ut!

.

6 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Så Petter Smart har laget vannpost. Du er jammen kreativ, ser muligheter.
Ønsker deg og dine ei god helg!

AnitaH2 sa...

Det kaller jeg Løsningsfokusert Tilnærming i praksis...!
:-)
Og Felleskjøpet er gruelig langt unna for tida, men det kan jo hjelpe at jeg nå vet at de har løsningen...

Randines hageblogg sa...

Gratulere med ny trillebår og vannpost under arbeid.
Som alltid er jeg imponert over alle dine syssler.
Ellers er jeg enig at å skrive i bloggen hver dag er greit for å få ting ut. NAV er ellers et kapittel for seg selv.
God helg til deg og dine!

Unknown sa...

Auda, fanget av systmet. Da er det godt at man selv sitter på kompetansen om seg selv. Fint om de hadde fått det inn i sitt system, også.

Felleskjøpet er en av mine favorittsteder. Lite kjøpepress og hyggelige karer, derfor blir det sikkert til at jeg kjøper meg enda noe mer der... :-D

Harryford sa...

Vel, som det meste av det jeg sysler med, så er det vannpost - en gang! Det var bare at tanken har vært der, og grøfta var åpen! Det flyter rundt en eller annen, dvs flere, uklare planer i "toppen"!

Trillebåra er grei, den får kjørt seg i pukk og stein! - og så har jeg ekstra hjul til den ;-)

NAV får klare seg så godt de kan, slik vi andre må!

He he lite kjøpepress på felleskjøpet - det er virkelig sant Anita - og det på en positiv måte! Det burde de jammen fått en pris for! :-)

Ellen Walnum sa...

Skjønner hva du mener, har ikke fått blogget på evigheter og vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne.....

Du er litt av en flittig maur du! Bøyer meg i støvet for arbeidsiveren din. Selv er jeg en smule lei av alt som har med hage å gjøre for tiden.....