31. aug. 2009

"Not for highway use"!

Jo det står så på trilleborhjulet. Jeg la merke til det når jeg skifta over til reservehjulet i går. Gummien på det orginale er så tynn at den sprekker og slangen er på vei ut flere steder! Highwayuse - liksom - ikke en gang for Lawn-use - spør du meg! Det er så teit at jeg må nesten le! Får ta en prat med Felleskjøpet i dag!

Ellers var helgens uteaktiviteter - jordgraving! En stille aktivitet det,- så jeg tok noen timer på søndagen og - uten å forstyrre noen. Synes det er greit at det ikke bråkes så fryktelig på søndagene!

På mine utgravinger kom jeg over et "felt" med "kvikkboreslam" - rester fra byggingen av huset i 47! Det var mildt sagt gyngende grunn, og må vekk. Kan ikke bygge noen veranda på det! Jeg fortsetter min ferd ned mot fast fjell idag!

De melder regn, men med helgens finvær i frisk minne, er en vel ladet opp for litt regn igjen!

Ellers går timene med til speiderforberedelser - 11 stk nye nå i år, og det er kjempebra! I går hadde jeg ringerunde til de nye Småspeiderforeldrene, liker å ha en liten personlig prat med de!

Ja, slik var det. Hmmm - vel tidlig i dag og!

.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Skal si du står på!! Minigraver.. julegavetips til deg eller?

AnitaH2 sa...

Kjempeidé, TurboLotte! Hvis vi lager aksjer på minigraveren, kan han kanskje komme rundt til alle oss som bidrar til innkjøpet - og så får han litt sånn attåtnæring? Jeg tar aksjer for tre dager...
;-)
Men for å være seriøs, Harryford, du må jammen ta en prat med Felleskjøpet, ja! Dette er ikke akkurat god reklame verken for dem eller Fiskars?!?!

Ellen Walnum sa...

Sikkert beregnet for det amerikanske markedet der en del folk både er stokk dumme og ualminnelig glade i å gå til sak for alt mulig (eller helst umulig). Jatakk jeg tar også gjerne noen aksjer i en minigraver:-)

Harryford sa...

Minigraver tatt opp i "eldrerådet" som guttene sier - Resultat - nedstemt - "noen" har dobbeltstemme!

Ps Glemte å ringe til Felleskjøpet, tar det i dag.