10. nov. 2008

Storm i kasta!

Klokka er halv 4 på natta, og jeg er våken! Ok, neppe noe særtilfelle, men denne gangen er det vinden som dro meg opp av sengevarmen! Det er komplet umulig å få sove når stormkast fra vest hamrer på veggen! Det knirker i hele huset, og pus er ikke fornøyd - heller!
Prøvde meg med litt bloggsurfing, men er for trøtt!

Det er mandag, og jeg skal på jobb igjen, etter et par uker hjemme. Har kanskje 14 dager med nødsarbeide, en bokhylle og et par tv bord! Enkle saker, fåes kjøpt nesten identiske på Ikea, men da uten den følelsen!!! Det blir 32 ganger dyrere - men slik er tiden - for noen - fremdeles!!!

Tror korpsspillingen gikk fint i går, men får ikke resultatene før i dag!!!

Lyset blinker - stearinlyset er tent - forventer strømbrudd - må vel bare poste!

Roer seg litt i kastene kjenner jeg - er det håp for noe mer søvn!!!

.

7 kommentarer:

hajal. sa...

Ikkje trivelig når detvert SLIKT uveir nei !
Stå han av til det roar seg ! :)

Harryford sa...

Klokka 06.00

Tok grundig feil, men den løyinga!!!!

Klokka halv 5 holdt Materialtekka holdt på å kante!
Jeg måtte ut i dèt været, og hive inn 300 kg med sand!
Den er blitt både skakk og skeiv. Det ligger et veldig vindpress i en stor pressening jeg har dekket den med, i påvnete av port og tak!!!

Måtte og sikre div presseninger, som har ligget på plass i over 10, år uten å lee på seg!

Det er så jeg får lyst til å ta hart i ###&¤%*!!! - bare så det er sagt!

Ikke tale om at jeg går på jobb, før jeg har fått sovet lit!!!

Marit sa...

Det er et forferdelig vindvær her også, og jeg som innlandskrabbe kan ikke fordra sånt... Får håpe du får sove litt mer før jobb i dag da!

Unknown sa...

Huff ja. Ikke morsomt i natt. Lillegutt våknet flere ganger og kven. Ikke visste han heller hva han våknet av stakkar. Pus likte det ikke her heller. Vi lå i sengen å så på film, da det regnet og blåste som verst, gikk soveromsdøren opp... ganske skummelt. Pus sto i døra og bare kikket på oss. Hun likte nok ikke dette nei.

Anonym sa...

Svært vindig i natt, ja. Men jeg er så sær at jeg liker det, jeg :)Nå har det løyet en god del, men vi får vel mer av dette utover høsten og vinteren, i alle fall her på kysten.

Ellen Walnum sa...

Joda her fikk vi "gleden" av uværet også. Nå har jeg nå engang den vidunderlige egenskapen at jeg sover meg gjennom alt. Har jeg først sovnet så er det fint lite som evner å vekke meg. Og jeg har hverken katt eller små barn som trenger trøst og selskap:-)

Nå fikk jeg iallefall testet ut hvordan det nye drivhuset tåler vind ganske så raskt. Det står som en påle og er veldig beskyttet mot vær og vind der det står. Tilog med vinduet som bare er dekket av bobleplast klarte seg fint:-)

Harryford sa...

En dag er over - snart! Sitter her trøtt og har hodeverk - men prøver med et lite glass rød meudsin - mens jeg forbereder onsdagens speidermøte!

Det ble da en times søvn før jeg gikk på jobb - noen timer, før jeg måtte hente minsten, han var ikke i form - heller!

Til tross for barndoms vindtilvenning, tror jeg aldri at jeg kommer til å like den. Ei heller steng kulde, stekende varme - ja, ekstremiteter er ikke min greie!!!

Mye spøkelseslyder i huset her og i natt Charlotte - men heldigvis forsvant de med dagslyset!!!

Så fint Ellea at Chrystal P sto han av! Jeg kjenner følelsen - når de ikke gjør det!!!

Men nå speider!!!!