9. nov. 2008

Gråværstrøst

Været er dønn trist, kulingstendenser og regn! Trøst søkes! Jo jeg har bloggsurfa noen timer, bra det, folk tenker nå på så mangt og mye - - og så tar de så mange fine bilder! Mens jeg sjøl......!


Kikka i haugen med pre digitale bilder, og fant dette! Det fra en sommertur vi hadde til Budapest for en 5 -6 år siden! En herlig bakgård i en av byens høyereliggende bydeler!

Der var det i alle fall drivende varmt, og i tillegg til bakgårdens alle blomster, var det appelsiner, sitroner, noe "daddelsaker" og og og!!!

Foruten minnene, og varme/lysfølelsen, ville jeg sjekke om det var mulig å få frem en sebar kvalitet fra gamle papirbilder! Joda, den holder til beskrivende bloggformål! - så obs obs - da begynner vi i 1958, en vakker julidag! Hi hi - slapp av - bare tøysa!!!!Nevnte jeg at det blåser kuling og regner - åja! Vel, snart reiser vi til Arendal og regionmesterskapet i SkoleKorps! Innendørs! Tvi Tvi!

.

6 kommentarer:

Unknown sa...

"Trøste-trøste". Men det er jo ikke så himla godt vær her heller da. God farsdag, forresten!!

Mete sa...

Lykke til i Ændal! Hufseværet er her også, men det var en usedvanlig god ide å scanne inn bilder fra før digitaltidsregning! Og bildet var nydelig!

hajal. sa...

Lukke til med korpskonkuransen.
Her er det 12 gr. og fønvind, lettskya opphaldsveir.
Ja dette var vel kansje ikkje til noko trøst for deg, snarare heller tvert imot, men håpet er no iallefall at det snart vert betre hos deg og !

Trine sa...

Eneste trøsten er at du ikke er alene om griseværet :-( Kuling og regn her også. Var ute for å grave opp litt flere planter. Kom godt i gang i blåsten, men når det begynte å regne i tillegg, kastet jeg inn skuffa. Fikk i hvert fall opp noe mer og alle kassene er pent stablet i garasjen, i ly for regnet :-)
Ha en fortsatt fin søndag.

Ellen Walnum sa...

Å det var et nydelig bilde:-) Det var nesten så jeg kjente varmen, og lengten etter sommer ble veldig akutt.

Regn og blest her også:-(

Harryford sa...

Det ble en høstdag av værste sort ja - hva været angår!!!

Ellers gikk den på det jevne, god mat, god kake, god vin - godt selskap! - ja på det jevne! ;-)