4. nov. 2008

Materialtekke!

Ahhh - tanken på disse "talende" overskriftene tar mitt fokus (det lille jeg måtte ha!!!) Arghhh! - Nei får ta den seinere!

I alle fall, jeg hadde nok en fin dag i går, været var stille med sol og en plussgrad i skyggen. På denne tiden av året er jeg så velsignet glad for at jeg bor i ei sørhelling! Det var nære på at jeg havnet på nordsiden av fjellet, bare for å bo ved vannet, men heldigvis gikk det ikke slik! Vel tapte jeg noen milioner på det, i alle fall en 4-5 stykker! Men det er verdt det! Hjelper lite at hus og plass er mye verdet, når en ikke trives der! - Jeg kjenner folk på den kanten, som tross 2 - 4 måneder uten sol trives sååå godt, bare med tanken på husets kroneverdi!

Men dette var ikke dagens tema, som er det samme som i går, rydding! Jeg har et område på minst 75 kvm med bare lager(rot), hvor jeg kjemper for å få "ordning og redo" som svensken sier!
Der er mange planker, materialer, som jeg har lagret under div presenninger i sikkert 10 år. Det er furu og bjørkeplank fra eiendommen, som jeg fikk skåret på sag for bruk - seinere! Furuplankene 2`` er tenkt til utebruk, og bjørka muligens til noen småmøbler inne, kanskje på den nye glassverandaen "to be"!!!


Vel, i går fikk endelig jeg tatt en avgjørelse, og satte i gang bygging at et materialskur/tekke. Det blir 6 meter langt og 1,6 meter bredet! Jeg skal BARE bruke materialer jeg har, og ikke handle noe nytt, hvilket jeg er en mester til - altså handle nytt!!!
På bildet sees EN DEL av "lagret"!Nydelige farger på Bøka!Skuret blir plassert over/oppi et staudebedd - også det "to be"!!! - særlig nå! Hageplanen er fin, men altså, der er ingen plass avsatt til DIV!!! - Siden det er så utrolig mye annet jeg bare MÅ ha!!!
Snekring fortsettes i dag!

Ellers konstaterer jeg at Porsgrunns dagblad, har intervjuet dirigenten i PPG korpset, og han må nok inrømme at RSMK var gode, antagelig de de NEST beste i Aust Ager - etter Grimstad!!! Tidvis er det irriterende å være NEST best! Vi får se til helgen!!!!

Dette blir langt, men må bare ta med at den 2 november var det 24 år siden fruen, etter eget valg - kom for å møte meg til en skikkelig date! Vi hadde møtes som snarest på en fest! (jeg hadde trua en kamerat til å ta henne med - etter "rykte"!) Etter daten, som ble en hel helg, - ble det oss!
Jeg bruker å erte henne med at det var hun som kom, og det helt frivillig!!!!

Nå, grøttid! Ha en riktig fin dag! - Bare overskriften "først"!!!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Heyyy!Grattis med jubileum da.

Kristin Aurdal sa...

Der har du litt av en haug meg "detfårjegsikkertbrukfor" ting som du nok får gjort kål på bare du klarer å la være å kjøpe nytt....
Gratulerer med jubileum.......

Ellen Walnum sa...

Gratulerer med jubileum og hils din kjære så masse:-)....jeg kjenner henne ikke, men det gjør ikke noe.....jeg vet en ting; hun hadde godt smak og tok kloke valg da hun valgte livsledsager:-)

Britt Åse sa...

Grattis med flott jubileum, -hils fruen fra meg også. Så koselig!
Den materialhaugen - hva kan jeg si ... det er bra typisk! hahaha!

elle-melle sa...

Gratulere med jubileum!
Ikke alle forunt å holde sammen så lenge, så det er vel verd en markering.
Det så ut til at du hadde plank nok til et helt hus i den haugen -
Du finner sikkert noe "lurt" å lage av dem. Lykke til.

Harryford sa...

Så er dagen endelig over! Bare pes, for andre i dag!

Fruen og jeg "feiret" de 24 med et glass vin og et Helt marsipanbørd - hver! Skal det være, så skal det være! ;-)

Håper inderlig at jeg kan fortsett med materialtekka i morgen!