19. nov. 2008

Oppsummering av dagen - i natten!

Har vært på en natterlig reise i bloggens verden. Reiser i naturen, i byer, og i sinnene! Spennende bilder, steder og tanker!

Ellers nøyer jeg meg med å oppsummere tirsdagen. En dag der "hagingen" fortsatte!
- - - Men først vil jeg bare nevne en artig kommentar jeg fikk fra en mindre "grønn" venn i går! - - - "Du bygger vel om huset for at det skal ta seg pent ut i haven du"!!! - Hi HI - De er da søte disse 50. åringene!!!

Jeg fikk henta bølgeblikkplater til materialskuret i går, så nå ligger de klare til helgen, måtte jeg bli velsignet med nok en fin helg, hva vær og kropp angår!
Jeg er forresten ganske sliten i kroppen etter å ha jobbet laaang lørdag og søndag, pluss vanlig jobb, nå i 3 uker!!!! Det er en liten test på om jeg vil komme til å klare å utføre, fysisk, denne tenkte husombygginga - selv!!! - Tja kanskje!!!! - Med trening så skulle det vel være mulighet ennå noen år!!!!

Jeg gikk rett fra middagsbordet, og ut i går, ingen hvil!. Garasjeryddingen fortsettes. Holdt på til 19.45, - da bonderomantikken sto for tur, ikke med den hjemmelige "bondekona" - men på tv! Etter romantikken - sovna jeg før klokka 10, (en blir trøtt av slikt) og våkna halv 3 i natt!!! Ikke bra, men stillheten, tiden HELT for meg selv, er ikke så værst!

Ser klokka nå nærmer seg 4, og jeg får prøve å få en stund til med "sovende søvn"! -

- Onsdag og speider i ettermiddag! - Snart helg ;-)

6 kommentarer:

hajal. sa...

Aleinetid tidleg morgon er som balsam for sjela det og hagebloggar/anna ein ikkje har fått med seg på hagegal er godt stoff om senga ikkje lenger viol vere kameratslig !
Lageret ditt vart fint det, og med nokre malingsstrøk til våren vert det topp !

Mokki sa...

God morgen! Nå har til og med jeg vært oppe noen timer :) Jeg syns denne blogginga har satt litt piff i tilværelsen både på lesing av blogger og å lage sin egen. Her laver det ned med snø forøvrig...

Ellen Walnum sa...

Det er noe magisk med de stille nattetimene synes jeg.......

elle-melle sa...

De der nattetimene ute av senga kjenner jeg godt til. For meg blir det vel mest strikkepinnene som går da. Har faktisk ikke tenkt på bloggen eller hagegal da, men nå ga du meg et tips hvis søvnen skulle finne på å spille meg et puss en annen gang....:)

Anonym sa...

"Du bygger vel om huset for at det skal ta seg pent ut i haven du"!!!"

Hahaha!! herlig replikk :-D

Harryford sa...

Nok en lang dag til endes! Jobb - speider - famile!
Tror jeg var så heldig å sovne av et kavrters tid før speideren, en velsignelse det!

Jo Hajal, maling og kitt kan rette på så mye !!! Og tror jammen jeg ser for meg noen "vekster" opp etter veggene også! Riktigt sjarmingt, som svensken sier!!!

Hmmm - snø Mokki!!! Jeg håper i det lengste på at den slags uteblir til julaften!!!

Hva blogingen angår, trives jeg vel best med at en her kan ha en litt friere form en på Hagegal! - -Skjønt forskjellen er kanskje hårfin, hva min blogg angår!!!!!

På mange måter Ellea og Juni, regner jeg de våkne nattetimene som bonus i livet - men bonussen må ikke være for stor - da blir prisen for høy!!!

Han har hatt mange komentarer denne kameraten Britt Åse, noen av dem er i grenseland - for han mener det oppriktig!!! - Som da vi skulle ha første ungen - og han mente det var "genetisk uforsvarlig"!!!! Men han er da en morsom løvetann i livet!

Jeg er så glad for deres komentarer, det gir meg noe ekstra! - Desverre er jeg selv "noe sein" med gjennsvar - men dere kjenner meg vel nå så!!!