20. nov. 2008

Selvskryt!

En onsdag på det jevne, lite å bringe til torgs! Jobb, speider, og kveldskos med familie! Ingen dramatikk der! Så da er bloggen åpen for annet skravl! - - - Men da er hodet helt blåst!!!! Antagelig fordi jeg har sovet i 6 timer i strekk i natt, og føler meg mere trøtt etter det, en de 2 delte nettene!!!

Men, jeg får ta med litt selvskryt, det gjør som kjent så godt!

Fruen var på heldags handletur med 2 venninner i Arendal i går. Dette er en årlig førjulstradisjon. Hun har litt blandede følelser for dette, siden venninnenes ektemenn tjener helt nøyaktig 5 ganger min inntekt, noe de tar for gitt, veninninnene! Det blir lett litt "standsforskjeller" av det. - Men de vil gjerne ha henne med, og jeg overtaler henne til å bli med å kose seg! Same procedure as every year!

Sånn ut på dagen sender jeg henne en sms hvor jeg kort og godt spør "Har dere det fint"! - og her kommer "skrytet” - jeg spør ikke om hun har tenkt på noe til middag, om hun rekker hjem til middag, om hun kan kjøpe vin, om hun har kontroll md guttens "ekspedisjoner" på ettermiddagene osv - osv (jo da det streifet hjernen min)!! - kun - Har dere det fint! - - Jo da de hadde det fint, og hun skulle hilse fra jentene!

Når jeg treffer guttene forteller de, at også de har sendt hyggelig meldinger til mor! - og vi får hjem en strålende fornøyd jente, som blir misunt av sine venninner for "alle" kosemeldingene hun får! Noe de aldri får - etter eget utsagn! Tror det "reddet" dagen hennes! - kostet ikke så mye det!
- jeg sa det var skryt ;-)

Nå grøt! - det har vi råd til - salt og! Ha en fin torsdag!

Ps: Sine - HildeG - mfl sine "hilseinnlegg" i gårsdagen blogger, fikk meg til å tenke på at når en går tur i Risør, fører det til at en hilser/nikker/smiler til nesten halvparten av de en møter! Føles noe rart for de utenbys besøkende, men det blir slik på små steder, - og det er greit - de fleste ganger!

.

7 kommentarer:

hajal. sa...

Ja slik er det - ein kan ofte gjere stor suksess med små midlar.
Som det heiter i reklamen : "Det enkle er oftte det beste ! " fortent

Ditt sjølvskryt er høgst fortent !

Ha ein fin torsdag !

Unknown sa...

Godt jobba!! Det finnes ikke noe mer irriterende enn en mann som sender meldinger om når en kommer hjem, og hvor er sokkene osv. Men "har du det fint" er fantastisk!! DEN tjente du noen poeng på tenker jeg.

elle-melle sa...

Gode ord er verdifulle! - dine og guttenes ord til fruen er gull verd. Det er slett ikke alltid at det som kan kjøpes for penger er mest verd.

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Så snille og omsorgsfulle dere er :). Kan skjønne hun satte stoooor pris på slik omtanke :)

Røsslyng sa...

Slike små "oppmerksomheter" i hverdagen, et rosende ord, en liten tjeneste uten at man er blitt bedt om det eller hva som helst igrunn betyr mye enten det er i familien eller blandt venner.
Velvillighet og omtanke rett og slett ;)
Og lykke kan som kjent ikke måles i eller kjøpes for penger...

Linecas have sa...

Bank i bordet!
Det ER sånn det SKAL være.
Jeg har flere ganger vært i din kones sko i så måte.
Både når det gjelder pengene og med smser hjemmenfra.
Står over DG veska jeg. Kjøper en jeg synes er fin til brøkdel av prisen bare jeg får beholde smesene mine. De kan nemlig ingen kjøpe.
Det virker virkelig som hun har en mann som fortjener litt mere skryt enn hva han selv tror og gir utrykk for til tider.
Klem!

Harryford sa...

Litt pinlig dette - slikt selvskryt - og dere gir og bekrefter!!!
Men godt gjør rosen oss, som har dager en synes det beste en kan gjøre for andre - er å holde seg unna!!!

Ja ja - klem til dere alle!