7. nov. 2008

Snekkerenergi!

Torsdagen ble nok en dag i friluft, snekrende på materialtekka! Har sagt det før og sier det igjen; dette tar tid! Det er som å lage et legohus av bare ulike knotter! Noen må kuttes av på lengden, andre på høyden, tredje på bredden, og det værste, skjøte noen sammen! Men, jeg har holdt meg unna trevaren - hitil!

Fruen hadde ettermiddag/kveldsvakt i går, men formen var laber på formiddagen, så jeg tilbrakte litt tid inne sammen med henne, for å "dra opp humøret"! - med opptak av Luksusfellen - duverden!
Arbeidet tenke jeg å "ta igjen" når hun dro på jobb! Hvilket ikke var så "lett" etter ball-middag, eller komper som de sier her! De sitter som blylodd i magen - lik søsterkake!!!

Klokka halv 4 ble det for mørkt til å se strekene, og jeg vurderte lys. Men, jeg synes det var vel flaut å rigge opp store lyskastere for dette lille prosjektet, naboene sliter jo ut sine vindusposter - hva driver`n med nå???

Eureka - hodelykt! De, naboene, er jo vant til at jeg tuller rundt til alle døgnets tider, og hodelykt var passe diskret og mer i tråd med hva de er vant til! Dessuten funka det bra, alltid lys på streken!

Fornøyd med "å ha sett lyset - og mere til" - fortsatte jeg helt til klokka 8 på kvelden, kun avbrudt av kaffe klokka 6.

Etter som kvelden og arbeidet skred frem, fikk jeg slags følelse av snekker glede, dvs glede over å snekre! Det var ikke lenger bare en nødvendig jobb som kun tappa energi, men noe som lada meg! Jeg tenkte dette lover bra for husprosjektet!!! (det har stoppa litt opp med tegningene, men er snart i mål!!!)

Med all den jobbingen, er snart ferdig med reisverket nå, ble det ikke tid til blogglesing, får ta det igjen i helgen!
Helgen er delvis "fri" - "kun" regionmesterskap i musikken til søndagen, så da må jeg til Arendal!

Ellers er det fredag i dag, og selv for en "arbeidsløs" føles det godt!

Regnet de truet med i går uteble, men Yr.no "lover" mer regn i resten av helgen! - Jeg skulle så gjerne fått et tak på den tekka!


.

12 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

stå på! Jeg venter spent på bilder ;D

Anonym sa...

Så flink du er! En ekte "handy-man"!
God helg! :-)

Anonym sa...

- det var bare meg som var "anonym" over her........... *hi-hi*

potentilla sa...

Snekkerglede?? Er det en snekkeramatøropplevelse?? Jeg har ikke kunnet se noen tegn til slikt hos de faglærte jeg har hatt gleden av å betale. Egen snekkererfaring skal vi forbigå i stillhet!

Harryford sa...

Bilder kommer Anne! Må bare handle inn undervannskamera først!!!! Det øser ned, har gjort det i hele dag, og skal fortsette med det hele neste uke - sier dr. Yr!

Gud så spennende tenkte jeg - en anonym hilsen! ;-) men mye kosligere med en hilsen fra "et kjent annsikt"! :-)

Hi Hi - du traff nok spikeren på hodet der Potentilla!
I dag derimot glimret den med sitt fravær, det sørget vind og regn for!!! Men etter som "eg baska meg trøyt" der ute, ga det en fin middagshvil!

Fin helg til dere - alle! ;-)

Mete sa...

Så flink du er! Og tålmodig! Jeg hadde reist fluksens til trelasten..
Kjenner følelsen av kompe i magen - den sitter som støpt, for å si det sånn! Søsterkake er å foretrekke. Like kompakt, men er i alle fall godt til kaffen:-)

Harryford sa...

Når jeg sier "tålmodig er mitt mellomnavn" ler de rått i familen her!!!!!!!

Søsterkake med heimsmør og fløtemyseost! Det sitter!!!! (har ikke spist på 20 år) ;-)

Fin helg til deg og Mete!

elle-melle sa...

Det var da en overskrift med svung!
Har hatt snekkere i huset her i tre dager og han hadde iallfall glede, småsang og spiktret i ett sett.
Men også jeg gleder meg til å se hva det blir til av det digre materiallageret ditt, - og naboene er heldige som har noe å se på i dette ellers så triste været, trøst deg med det du!

elle-melle sa...

Ai, ai, det gikk nok litt for fort, en del skrivefeil i kommentaren min, men de kan du bare ha.

Harryford sa...

Ja det er sikkert at mine naboer har en "dynamisk utsikt" - som gir rikelig grunnlag for komentarer - av div art!!!! ;-)

Takker for skrivefeila, legges de til mine egne, økes totalen med - en promille!!!!

Maria sa...

Der fant jeg deg igjen. Og du er i siget som før. Har lest bloggside etter bloggside og kost meg. det er samme været her - men nå har jeg et smil å ta meg ut i det sure. Delphi vil ha sitt uansett vær.

Lørdagsklem fra Høybråten

Harryford sa...

Kleeeeeeeeeeem Maria! - Flott start på dagen å "bli funnet" av deg - og Delpi! ;-)

Ser "adressen" er Høybråten - fremdeles! Har i stille stunder lurt på om du har havnet på "øyen i solen"!!!

Hmmmmmmmm - fine minner fra koselig tur i Østmarka med 2 flotte turkamerater!:-)

Fin helg til deg Maria!