3. nov. 2008

Flott korpskonsert!

Vel , jeg tar sjansen på en lite hagerelatert overskrift, selv med tanke på at der taes til orde for tydligere hagerealterte sådanne på "forumet"!

Men i hagen var jeg i går, og i et nydelig vær, sol og rundt 0 grader, fikk jeg kjørt inn og stablet opp resten av veden. Nå ser det ut som jeg, nesten i alle fall, har sikret meg neste års vinterved! Og det aller beste er, at den er ferdigstablet i vedbua. Jeg pleier ikke å sette inn helt rå ved, så dette er et forsøk, men med god gjennomtrekk tror jeg det går greit!

Klokken 15.30 reiste fruen og jeg til Porsgrunn, Herøya, og Herøyahuset. Der var guttene var sammen med skolemusikken på siste del av øvingshelgen. Porsgrunn Pike og Guttekorps som hadde invitert de dit, for å inspirere hverandre.

Klokken 17 var det konsert, og PPG åpnet. Det hørtes greit ut, og jeg gledet meg over noen unge lovende saksofonister, som jeg håper norsk jazz kan få glede av om noen år!

Etter pausen var det Risør SkolekMusikKorps sin tur, - og duverden - det gikk som vanlig, - jeg endte opp med med tårer i øynene, i første nummer! Dette var flott! De forsvarer elegant sin 5. plass i NM i sommer! Min "bevegelse" forsterkes av min kjennskap til all øvingen som ligger bak korpsets prestasjoner! Timer, helger, og alle mandager! Selv i dag, etter 2 og halv dag med spilling, blir det mandagsøving! Dirigenten inspirerer, og til helgen er det Regionsmesterskap i Arendal! Hvor de bla møter arge konkurrenter fra Grimstad!!!

Som vanlig var det film og musicales som sto på programmet, og jeg er imponert over hvordan korpsets dirigent kan få drøyt 40 stykker til å låte som et tett storband! Plass til soloer, i grupper, ble det også! Elstemann her, var nokså svett i panna etter sine takter alene, men det gitt fint!

Etter RSMK avsluttningsummer, ble det stående applaus - fra PPG korpsets tilhørere (familie!)

Hjemmtur med pølser på "stassjon"!
__________________________

Mandag, 0 grader, fint vær, snart grøttid, ovnen varmer, får ta en tur nedenom jobb, behøver noe å gjøre (uttales å tjene noen kroner) snart!!!
__________________________

Det var i alle fall en flott helg!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe. Jeg merker meg at det bes både om mer hagerelaterte blogger og større aktivitet på forum/bloggfronten. Det er nok to ting som vanskelig lar seg forene på denne tiden av året.
Jeg foreslår herved at de som savner hagestoff begynner å legge inn åpne, informative hagerelaterte tråder/innlegg. Det er nok en mer fruktbar måte å avle aktivitet på enn å beklage den aktiviteten som finnes. ;) (Hørtes jeg forferdelig morgengretten ut nå??? Vel... det er en fare for at jeg er det.)

Harryford sa...

Ikke morgengretten i det hele tatt! Kun forfriskende!

Dessuten synes jeg du hadde en god idè!

Kanskje en tråd der en kunne, innen gitte (max)rammer, (bilde-tekstlengde-data)få pressentere SIN blomst/plante!

Det måtte vel være gøy!!!

Linecas have sa...

hagerelatert eller ikke. Jeg leser dine ord med glede hver dag!

Anonym sa...

Line Cathrin sa...
hagerelatert eller ikke. Jeg leser dine ord med glede hver dag!


Ditto!!!

Harryford sa...

Koselig det! Det er hyggelig "å bli hørt"! - Eller komme til orde! Blink.....!

Ellers har jeg hatt nok en fin dag ute! Mer om det i morgen!

Ellen Walnum sa...

Er ikke en korpsmusikant den vakreste blomst som finnes da?....og blomster er definitivt hagerelatert:-)

...og så ble jeg nottalgisk igjen da....og ble sittende og tenke på alle de korpskonsertene jeg har vært på:-) En periode var jeg uniformsansvarlig og tenkte på alle de gangene jeg løp fram og tilbake mellom de ferske uniformbærerne og rettet på en sløyfe her og en hatt der:-))

....og de der fra Grimstad husker jeg også som en arg konkurrent.

Harryford sa...

Til helgen er det regionmesterskap i Arendal, regner med at Grimstad-SMK kommer! Så får vi se hvem som har dagen!!!