13. nov. 2008

På felgen!

Følte ikke for å skrive noe inlegg i dag, formen er liksom ikke helt på plass! Men - jeg været likevel en bedring, og tenkte jeg bruker heller tiden ute i garasjen for å legge om til piggdekk, på sykkelen. Det er 3 kuldegrader og gørglatt her i dag!

Vel, riktig fornøyd med meg selv satte jeg i gang, - tok fordekket - monterte det på plass - - - - og fikk ikke luft i det! Jeg hadde fått hull i slangen under omleggingen!!!!!!!!!!!!!!

Det var Den starten. Ikke skjønner jeg hvordan det kunne skje heller, jeg har skifta dekk siden jeg var 7 år, og det har blitt NOEN dekkskift opp i gjennom årene! Særlig siden det knapt går en dag uten jeg sitter på en sykkel! Tror ikke dette har hendt meg siden 1965!!!!!!!!!!!

Javel, at det er forbanna iriterende skulle være unødvendig å skrive - det må bare UT!!!!

Så får jeg gå på jobben da, jeg som sykler selv om det har kommer en halv meter med nysnø!!!!

OK - jeg starter på nytt, og regner dagen i gang fra NÅ!
________________________________

07.50

Ok det værste sinne har godt av meg, - serverte grøt, - fant frem ekstra slange og fikk bytta begge dekka. Bra.
Må passe meg litt på jobb i dag, så ikke denne "trenden" fortsetter. Der er det ikke plass til å gjøre feil! Er det feilkappa, så er løpet kjørt! Tid og økonomi!!! Full skjerpings resten av dagen!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Ja noen dager vil bare ikke begynne bra. Har nettopp kommet på jobb etter å ha eksplodert over for en viss treåring hjemme som ikke ville ha på seg skoene når vi skulle gå og vi allerede var sent ute. Hvorfor, spør jeg bare. Hvorfor er de så stae i den aldern? Ja ja. nå sitter jeg her med dårlig samvittighet. Heldigvis behøver jeg ikke å kappe noe.. men det er jo fort gjort å legge på en feil null her og der..uuups!! Vi får satse på stigning herifra.

Du, så du lysekrona mi eller?

Unknown sa...

Bilen slo seg helt vrang da jeg skulle på jobben nå - klaka og elendig. Måtte stoppe og skrape. Send gjerne noe snø oppover så vi får det lysere om kveldene.
Stå på - dette var nok bare en uheldig start på dagen, som mange har i blant.

Harryford sa...

Så kom jeg gjennom dagen! Ingen store tabber! - men er sliten, og gjør ikke noe i kveld! Kun nyter de siste dråper av en Jägermeister og ser på tv!

Så lampa - så klart - men komentarformen var ikke der da!! - men lampa er fin, enkel, og stilfull! Det drivhuset blir nok en - sjelden blomst!

Du får snø så fort det daler noe ned her Anita!!! Garantert!

Måtte det bli helg - snaaaart!

Ellen Walnum sa...

Så utrolig dårlig gjort at den fine dagen jeg hadde bestilt til deg ikke kom!! Jeg tror kanskje det var en liten forsinkelse i leveringen og at den kommer i morgen i stedet:-)

Harryford sa...

Hi hi - posten får ta skylda! Men i dag er den nok her, paser bra det, frædda og alt!!! :-)