29. okt. 2008

Snø - og litt kaldt!

Så er de 2 første cm med snø kommet! Muligens vakkert, - men that`s all!

Gørglatt å kjøre i dag morres, ungene - skjemmes bort nå jeg er hjemme!!! Må vel sette på vinterdekka, skjønt uten pigger hadde det ikke gjort store forskjellen i dag!!!

I går var været fint med sol. Fruen og jeg holdt på ute med beskjæring og kvistkompostering.

Begynte så smått på beskjæring av blodbøka, som legger seg innover naboens garasjetak. Joda, garasjen står selvfølgelig helt i grensa!
Det er en umulig oppgave å beskjære et ca 10 meter høyt tre så det blir fint etterpå, men det er nå de nedre delene jeg konsentrerer meg om nå. Beskjæring av greiene på min side, som må taes for balansens skyld, venter jeg med til senere!

Et nytt furutre falt for sagen i går. Det sto selvfølgelig 10 cm fra 90 stk vindusruter, og 50 cm fra Picupen, som ikke har vært starta på 2 år. Den koster det 2500.- kr å få den i gang. - 2 stk nye batterier! - I beste fall!!! - Fellinga gikk bra!

Ellers tenker jeg på Line Cathrin, og hennes gutt som i lengre tid har blitt mobbet av medelever, og det ganske kraftig! Tenker på foreldrenes fortvilelse over å ikke bli tatt alvorlig. Tenker på den vonde følelsen gutten har i maven, og hans tanker om at det er hans skyld! Ja dere har sikkert lest det!

Samfunnsansvar har vi alle. Enten vi gjennom yrke er satt til å forvalte deler av lov-verket, eller som medmennesker, de uskrevne lovene!
Tror jeg låner et par ord av de 2 damene som var på døra mi for noen dager siden, og sier som de - Våkn Opp!

Ellers skinner solen over et byggefelt dekket med 1 cm snø! Regn er anmeldt, så jeg kler meg godt, og tar en tur ut mens været er der!
Det blir ingen inntekt denne uka! Kun frisk luft!

3 kommentarer:

Merethe sa...

Her har det også snødd i dag. Guffent føre,flere utforkjøringer å se da vi var ute en snartur. Sikkert sjåfører med dårlig skodd bil. Vinteren kommer brått på mange, hvert år. :)

Harryford sa...

Mere vinter i dag Merethe! Snøslaps på formiddagene, så regn, så sol! Nå på kvelden slapser det igjen! Et vær brukenes til ingen ting!!!

Linecas have sa...

Takk!