2. okt. 2008

Trøtt 12 årings bursdag!

Klokka 02.50 Har nettopp gratulert Lillegutt med 12årsdagen!!! Nei jeg har ikke vekket han, han èr våken - om enn ikke frivillig! Han er på sykehuset sammen med mor. Der ble han vekket klokka 02.00, for å være våken resten av natta. Klokka 08.00 skal han ha "søvn CT"!!!
En bursdag han kommer til å huske en stund!!! - - - Men så venter fine presanger på han, når han kommer hjem! Full LAN - pakke!!! - og nye spill!!!

Selv våkna jeg 02.45, mot i går 02.30 - det kan vel kalles fremgang!!!!

Tegna litt etter jobb i går ettermiddag, holder på med vedbua ennå - kjørte meg fast i 3D versonen! Må jeg se å bli ferdig med Komunetegningene, skal vi si innen helgen!!!!


.

5 kommentarer:

Marit sa...

Gratulerer med sønnen da! Huff, det er da ikke hyggelig å måtte være på sykhuset den dagen. Men han blir sikkert kjempefornøyd med LAN og spill. De elsker sånt i den alderen : )

Merethe sa...

Gratulerer med sønnen.Han gleder seg sikkert veldig til å komme hjem og feire. Datteren her i huset tok bort mandlene på sin 18 års dag. Hun husker den bursdagen veldig godt. :)

Herdis sa...

Gratulerer masse med stor gutt i huset! Håper det går greit med han, og at dei finn ut noko på sjukehuset.

Unknown sa...

Håper alt gikk ok, på sykehuset.
Men hvor mange timer har ditt døgn egentlig? Jeg synes du får gjort så utrolig mye.

Harryford sa...

Joda det gikk greit, noe svar på prøvene får vi ikke ennå!!! De kom hjem i 10 tiden, og vi prøvde alle å sove, men ingen lykkes!

Tok fri fra jobb i dag, har stellt med de "trøtte" og malt 5 vindusomramminger!

Timer - døgn, altfor få, skulle hatt mange flere - til å sove i!!!!