8. okt. 2008

12,7

Nei, det er ikke dagens rentenotering på boliglånet mitt (det som jeg ikke har tatt ennå!!!) men rett og slett utetempen klokka 04-15!!!! Er det mulig???

På nattbordet har jeg foruten ukas bok, vekkeklokke og fjernkontrollen til radion, også temperaturmåleren! Der følges med på inne og utetemper - viktig det!

Når jeg slo på lyset klokka kvart over 4 i dag, sto utetempen på 12,7 plussgrader! Første tanke var at noen hadde ussa med maks/min instillingen, - nei - dårlig batteri da, jo det måtte det være. Jeg gikk ned for å fyre opp og hente meg et glass juice, og sjekka samtidig med flere andre termometer - jo det var 12,7 plussgrader ute!!!!! - og tåke! I motsetning til statsbudsjettet, går i alle fall "alt så meget bedre nu" - med høst-tempen!

I går, - fulgte IKKE med på statsbudsjettet !!!! - Forberette heller dagens speidermøte, tegna litt, og så på Bonderomantikk!!! Velger kjærlighet fremfor penger!!!!

I dag, jobb, speidermøte - kvelden!


.

8 kommentarer:

hajal. sa...

Statsbudsjettetbles eg ein lang marsj i og, reiknar med at vi tidsnok får greie på kva det inneber uansett. I staden kosa eg meg med veksling mellom hageforum, og slektsforum på PCen !

Unknown sa...

En kollega fortalte at de hadde ei rente på 14 prosent da de bygget huset for ca 20 år siden.
Ikke helt der, ennå...

elle-melle sa...

Joda rente var mer enn dobbelt av dagens rente den gang vi bygde, men vi overlevde det og.
Godt at tempen ute holder seg der den er synes nå jeg. Det holder at det regner, tenk om det var snø? Akkurat nå er det 12.9 grader her.

Sine sa...

God temp her også. Pleddet kan legges til side igjen. (Det var ganske kaldt i helga.)

Ellen Walnum sa...

Jeg tror temperaturen er ganske forvirret for tiden stakkars.....Kanskje et lite snev av identitetskrise? Er jeg sommer, er jeg høst, er jeg begynnende vinter?

Så bra at du klarer å prioritere de viktige ting her i livet:-)

Forøvrig hadde vi også 14% rente på lånet den gangen vi kjøpte huset vårt......og som juni sier, vi overlevde og tenkte med lengsel på foreldregenerasjonen som bare hadde 7%.......

Harryford sa...

Så er speidermøtet over, ut i skogen i øsende regnvær!!!! Bål, speiderloven, Baden-Powel, og vaffelkjeks!

Temp og humør er fint! - resten får bare være!

Ha en fortsatt fin kvekd!

Anonym sa...

Utrolig jevn temperatur døgnet gjennom; har bare variert 2,1 grader fra midnatt og fram til nå. En relativt mild høstdag dette. Måtte det vare lenge, lenge... :D

Harryford sa...

Enig! I dag har det vært en herlig dag. Nesten helt stille på vannet, vært et par turer utpå i "embedets medfør"!!