7. okt. 2008

Time Out!

Søndag, stoffa sjekta - mellom bygene!!!! Litt sein vårpus!!!

Mandag, ferdig sliten - før jobb! Baling med tunge presseninger hele dagen - til dekking av Colli A. De som var der før, hadde hadde blåst til . . nå ja . . . ! Dødsliten etter jobb.

Etter jobb, en halv time med mat og hvile!!! (ekstremt kort hvil!) - Før jeg dro ned i båthavna. Helt stille og sol, deilig. Jeg har 2 båtplasser intill hverandre, jollebredde. Får å få inn sjekta, måtte jeg forskyve den flytegreia i mellom plassene, slik at den ene ble breiere, og andre smalere. Mye styr med grove bolter og greier!
Etter fortøying av sjekta, skifta jeg plugger på påhengeren, det var alt som skulle til, den ville ikke starte plutselig - for en måned siden!!!!

Fikk en sån aha.opplevelse av at jeg faktisk koste med der nede, deilig å pusle rundt i finværet, til sola gikk ned i 7 tiden! En slags time out var det! Herlig!

Vel hjemme, kom alt det jeg skulle ha gjort over meg igjen! - og det jeg ville ha gjort! Har ikke fått tid til blogglesing, og har ikke fått tid til nyforumet på Hagegal! Var så vidt innom nå på morran! Det er sikkert fint med mange muligheter dette nye, men det blir så likt "alle andre forummer" - eller heter det fora!! - sånn utseendemessig! Førsteintrykket frista ikke - upersonlig - sikkert bare meg! Men det er nå innholdet som teller - det vet jeg så inderlig vel - men!!!

I dag MÅ jeg konstrere meg om speider! - - Hm 04.47 - sovna 21.30 i går så det er vel ikke så værst!

7 kommentarer:

Miamaria sa...

Jeg kan trøste deg med at det har jeg hørt flere si. Og jeg som hadde tre hageforumer oppe samtidig i går, sleit litt med å holde orden på hvilket jeg var inne i. Menmen, det går seg nok til. Funksjonaliteten synes jeg er helt ok. :) Har ordnet meg bokmerke på hagebloggene, så jeg skal huske dem. :)

Mokki sa...

Det føles ikke helt som hjemme enda det nye forumet - men det går seg vel til :)

Rita Hogefeld sa...

Det føltes som å komme inn på hagepraten.....trodde jeg var den eneste som tenkte sånn og at det bare var dagsformen min som var litt grinete. Men det blir vel bedre etterhvert tenker jeg, når vi blir vant til det nye forumet.

Ellen Walnum sa...

Den timeouten var deg vel unt!!

Harryford sa...

Joda man "venner seg"!!! Hagegal blir sikkert mer personlig etter hvert!

Så forresten at Blomsterdalen:dk var kommet i ny verson!!!

I dag har det vært speiderforberedelser, frem til nu!

Nå Carprort!

Og så Bondromantikk!!! Og et lite glass vin! Fikk middagshvil i dag - så "nu går alt så meget bedre"!!!!

Alexia sa...

Er så enig med deg John - jeg er heller ikke begeistra for layouten på "nye" Hagegal....Denne layouten har de på hagepraten ogaå - og jeg orker ikke gå dit da jeg synes den er...ja, la meg kalle det slitsom og masete.... Det er sikkert bare meg også.... c",)

me sa...

Deilig å ha fått det jort tenker jeg. Det er godt å vite at båten har det bra når det uler ute..
Uff, skulle burde måtte... Båten ligger rett utenfor stuevinduet, tørrt tre og uten presenning... Skulle hatt olje og MÅ ha presenning. Hvorfor glemmer jeg å kjøpe det hver gang jeg er ute og handler????