10. okt. 2008

Spa inn georginer!

Ok - fredag - så vidt!!!! Alltid våkner jeg så tidlig på fredager - aner ikke hvorfor, og iriterende er det, siden en da vil være uthvilt til helgen!!!!!!!

Onsdagen gikk i speidermøte! Usedvanlig tørt stoff, speiderlovene, ble fremført i usedvanlig vått vær!!!! Det fossa ned, hele tiden. Lenge siden jeg har sett det så vått i skogen! Selv bjørkenevra var så våt at den ikke ville brenne! Godt at jeg da i god speiderånd hadde med aviser og tørr ved - Alltid Beredt - heter det! Jo takk!

Torsdagen derimot var det strålende sol og nesten stille hele dagen.Jeg var et par timer på fjorden med jobben, deilig. Det er nesten ikke til å komme frem med båt langs land nå, hummerteiner - eller vøler da, "over alt"!!! Ikke rart det minker på hummeren. I år må all rognhummer kastes ut igjen, håper det hjelper!

Så kameraet som jeg ønsker meg, Pentax/ Samsung K10D, endelig til salgs på Finn, men økonomien er skral!!!! Må vel bare svelge tungt, og la det fare, denne gangen!!! Har lovet å oppgradere teenagerens pc, så der går det "noen lapper"!!!
Det er dårlig med inntekt på jobben, og det blir ikke noe lønn før forsikringsjobben på Colin A. er ferdig! Ikke lett å hale i land nye oppdrag heller! Hmmmmmm...........!

Går en rolig helg i møte, tegning, og litt småpusling! Tror ikke det meldes allverdens til finvær, men en kan jo saktens håpe på noen timer ute! Noe georginer som skal spas/øses inn!!! Litt rydding på terrassen, og massse å gjøre i henhold til hageplan! Det siste er i alle fall en opptur!

Det var det hele, ønsker god helg til de som titter innom! Det blir lite blogglesing og komentarer for tiden, da "energien" ikke er på topp! Men det kommer seg nok!

11 kommentarer:

hajal. sa...

God helg til deg og Harryford ! Håpar det kjem seg både med jobb og betre veir etterkvart.

Harryford sa...

Takk for det hajal - og god helg til deg og! Jammen tidlig på han du og!!!!
Har sitti og lest litt på Gal, men nå vil jeg vil nå ta en kikk bak øyelokka igjen, - så "får vi se " hvordan det går!!!!

Unknown sa...

Kjipt med et kameraet. Men det dukker nok opp flere slike muligheter. Du skal se folk begynner å se hva de egentlig trenger og evt kan selge unna slik de øk. prognosene er.

helgeklem og stell pent med hverandre!

Ellen Walnum sa...

Har plutselig fått en gryende interesse for Dahlia (som jeg aldri har likt før fordi jeg tenkte å standard røde og gule) så dette med å øse georginer hørtes ganske besnærende ut:-)

Ha en nydelig helg. Det fortjener du!

Merethe sa...

God helg til deg og dine!!

Anonym sa...

God helg i sør!! :-)

Unknown sa...

Ha en god helg du. Og det er en liten hilsen til deg inne i min blog på den 10 Oktober.
Colin A, er en nydelig båt. Har en kollega som har en slik utenfor kjøkkenvinduet-bokstavlig talt. Heldiggris.

Harryford sa...

Jeg har fått Award! Trall la la la!

Charlotte du er en knupp!!!! Du snudde humøret og inspirasjoen min i dag! Deilg å kunne glise litt i "trange" tider!

Jeg vil forsøke å ta godt vare på den til tiden for videreforsendelse kommer!

Roser og stor klem til deg! -"Innløses" når vi treffes - Glis!!!

Lene i Fredrikstad sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, Harryford!
Sånt varmer. :)

Også håper jeg du får en fin helg!

Harryford sa...

Fin helg til deg og Lene! Min har allerede nå blitt bedre en forventet!!!

elle-melle sa...

Takk for hilsen harryford, og gratis med award. Jeg gjør som du, lar den ligge litt og så gir jeg den videre til den jeg måtte ønske. Ha en god helg. Georginene, by the way, lar jeg stå ennå litt. Det har jo ikke vært i nærheten av frost ennå, og de blomstrer for fullt.