4. jan. 2010

Havregrøt og varmedress.

Jo da, årets første porsjon med havregrøt er kokt, og ungene er motvillig på vei ut døra. 8 kalde i dag, men nesten vindstille.

Ingen såing i går, mangler pottejord, men noen frø funnet frem! Pleier å så noen potter med persille, litt salat osv, til innedriving.

Jobben jeg hadde håpet på, fikk jeg beskjed i går kveld at ikke ble noe av. Det hele skyldes et firma i Sveits som ikke klarte å følge opp. Det gir forsinkelser til et firma i Åmli, som igjen gir problemer for et firma i Risør, og det nye kulturhuset i Kr. sand blir muligens forsinket. Nei jeg skulle eller ville, ikke jobbe på det, men et båtprosjektet, siden andre båtbyggere skulle delprodusere kulturhus. Nå tar de båtjobben selv! Men andre ord, en kan ikke stole på sveitsere - nå heller!

Så da er det på med varmedress og ut i garasjen for isolering av dører. Bruker resten av isopor som har vært brukt til div "blomstervarming" i mange år. I drivhus, på terrasse osv, midlertidige prosjekter. Det jobber jeg hardt for å få færrest mulig av fremover.

Ok, er trøtt og det blir beinkaldt, skulle hatt nye varmestøvler, men jeg får prøve. "Benkearbeid" i minus 8 grader er kaldt.

Ps Må prøve å få tak i pottejord i dag.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Kjipe sveitsere. Sjokoladen deres er oppskrytt også, bare så det er sagt.
Jeg har noen dyr i såjorda mi.. så jeg tror ikke du vil ha de heller. Ja ja.
Men godt med tørr kulde i stedet for regn, hva? ;-)

Harryford sa...

Absolutt bedre med kulde en regn - men minus 9 "verkstedet" er vel kjølig! Har matpause, derfor titt innom blogg - fruen er streng å jobbe for, så her er ikke noe unnaluring!!!;-)

Merethe sa...

Ja varmedress trenger man i allefall ute for tiden. Var ute på låven en tur idag for å hente inn noe. Men huttetu så kaldt det var. Og kaldere er det meldt også. Og her på innlandet blir det bikjekaldt. Men jeg øyner våren i det fjerne. :)

Harryford sa...

Bar inn de første jordsekkene nå for noen minutter siden Merethe - det gir håp om vår!
Egentlig så er denne vårens "adventstid" litt fin - og noen ganger vel lang, ialle fall til å begynne med, siden blir den litt for kort! ;-)

Det meldes kaldere her og, nå er det minus 9.