5. jan. 2010

3/4 dag og 3 sekker jord.

Det er ikke lett å holde "full dag" når en arbeider hjemme på "farmen"! Mange distraksjoner. Kaldt var det i "verkstedet" i går, minus 9, men økt 1 gikk fint, likeledes økt 2, men en time uti økt 3 ringte minsten, han var dårlig i magen og ville hentes, orka ikke å gå.
Jeg gambler ikke med han når det gjelder sykom, hans "historie" tilsier det. Men fruen var på jobbmøte og hadde bilen, for hun skulle hente 3 sekker med pottejord til meg slik at fikk jobbe uforstyrret. Hun tok selvføgerlig ikke telefonen og jeg måtte gå for å hente/møte han. Det gikk nå bra og han sovna på soffaen etter 2 minutter.

Så var det middag. Tenkte jeg skulle sitte i stolen en halv times tid før jeg gik ut og fullførte en arbeidsdag. Etter 2 minutter ringte det, og 2 timer gikk med til speider. OK, kaffe og så ut da - men midt i kaffen ringte min mor og sa at en onkel var død. En vi ikke har og aldri har hatt, noen kontakt med, hans valg, og jeg går ikke i begravelse. Mor sur, mest for at ingen ville kjørte henne til Oslo, hvilket en av søstrene mine gjør til slutt. Desuten var jeg fly forbanna (selvfølgelig på helt feil tidspunkt)for at hun ringer KUN når noen er alvorlig syk eller død! Den samtalen gikk ikke bra! - - Vel, det ble ikke noe jobbing etter det. Jeg er et "stemmingsmenneske" og nå var stemningen på bånn igjen! Det er ikke lett å komme seg opp for tiden!

Men ny dag, og jeg prøver igjen. 10 kalde i verkstedet i dag!

Ps Synes jeg så antydning til spiring hos Black Russia tomaten - "graveprøve"!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Skjønner godt at du ble forbanna. Vi har også noen slike i familien her, ringer kun når det er noe de vil ha, kjøres til eller en eller annen tragedie de kan fortelle om. Ja.ja.
Godt å høre at det ikke bare er meg som er stemningsmenneske.

Harryford sa...

Ja ja, hun har nå fått 3 forkjellige tilbud om kjøring, men "takket" nei til alle! To be continued.