15. jan. 2010

En sprøyte - for landet!

Så var dagen kommet til oss det egentlig ikke var så nøye med. De over 65 som, som landet godt kunne være foruten! Bare "utgifter" med! - Og "resten" - til hvilkken gruppe jeg tilhører. Ja det gjelder svineinfluensavaksinen.

For egen del, kunne jeg godt ha latt være å ta vaksinen, og hadde nok ikke fått sykdommen, da samtlige av min omgang er vaksinert. Men altså, det er tilrådd for landets generelle helse, så da følger jeg loyalt opp. Det ble kr 150.- i minus, insamlet i en isboks fra Hennig Olsen.
Er øm i armen i dag!

Det ble bare halv arbeidsdag i går, mange netter med få timers søvn satte meg til slutt ut. Prøve ikke mindre en 3 ganger på dagen/ettermiddagen å sove i går, men nei takk. Håpet er som vanlig å få en full natt når jeg legger meg, men også i natt våknet jeg 03.23! Så her sitter jeg i ørska og vet at det blir en ny dag en må true seg i gjennom!

Følgelig ble det ingen salatprikling i går, men en kan jo håpe på at det blir i kveld.

Den siste av tomatsådden har spirt med 1 plante. Det er Yellow Pear, som noen tror er den samme som gårsdagens omtalte Ildi (ildi), hvilket det ikke er. Kommer tilbake til den i morgen.
Nå litt salviete og nytt forsøk på søvn.

Ha en fin fredag.

Ps Minus 5 og nesten vindstille "i dag".

8 kommentarer:

Marit sa...

Til jul fikk vi en te i gave som het "Sleepytime" fra celestial. Det er en urtete som selges i helsekostforretninger. Jeg var meget skeptisk i utgangspunkter, men tenkte at jeg har lite å tape. Jeg tar to teposer i en kopp te et par timer før jeg skal sove, og sover nå 6 timer sammenhengende hver natt. Hvem skulle trodd det etter årtier med dårlig nattesøvn! Så hvis du tør prøve kan det hende du får bedre nattesøvn du også!

Unknown sa...

Ville bare ønske deg en strålende helg!!

akoen sa...

Det er forferdeligt å ikkje få søvnen sin. Ein blir utslitt av det. Prøvde sjølv det ei stund her i vinter.
Då fikk eg vite at Melantolin er frigitt her i landet på resept. Det er eit søvnhormon som nokre kan ha forstyrrelser i. Har du prøvt det?

Bjørg 47 sa...

Hyggelig melding 'hos meg'. Takk så mye. <jeg er 'innom' deg og må se hvordan det går med garasjen og 'nye naboer' !!! Når det gjelder søvn, sover jeg godt av sitronmelisse-te. Uten at jeg er så veldig flink med urter og sånn. Har jo nå en datter som venter en datter hver dag som helst, og jeg drømmer stadig om at det ikke går så bra, det går ut over nattesøvnen min, og jeg som nesten aldri har problemer med det. Jeg skal være glad når det er over.
spennende med tomatene dine. Kanskje du må sende smaksprøver etterhvert ?? Ha en god natts søvn.

Ellen Walnum sa...

Etter at jeg hadde søvnproblemer i 7 år vet jeg at det er noe av det verste som finnes! Håper du får en god natts søvn og at du kanskje kan nyte godt av noen av rådene du fikk i kommmentarene dine. Jeg vet at mange har hatt god nytte av melatonin, men jeg vet også at det er ganske omstendelige greier. Jeg fikk hjelp på søvnsenteret i Bergen, fastlegen kan henvise deg.

Jeg er så misunnelig på alt som spirer hos deg for tiden. Jeg kribler etter å komme i gang og håper kroppen er enig med meg i det i morgen:)

Harryford sa...

Takker for mange bra forslag, og hyggelige kommentarer. Formen har vært på bånn i dag, så jeg har ikke orket å se i bloggen - men i morra.....! Kikker jeg litt nærmere på det dere har skrevet :-)

Hilsen fra landet sa...

God helg - ja bra å gjøre sin vaksineplikt til felles gode.

Hilsen fra landet sa...

Her har det sluppet taket fra minus 35 grader forresten - nå er det "bare" rundt 18...