6. jan. 2010

Kommunekontakt.

Minus 14 og en lett bris. En kan tilgi kaldværet mye, så lenge en blir velsignet med noen soltimer hver dag, det har vi vært i lang tider nå. Virkelig deilig.

Kaldt i snekkerbua i går, jeg holder på å panele hoved-dørene med skyggepanel. Panelen var egentlig ment til blomsterkasser på terrassen - og innkjøpt for 3 årsiden.

Dagen var vel omtrent som slik:

Økt 1 (8-10) Paneling, ikke lett når en må ha 2 lags hansker for å holde fingervarmen, mens en spikrer små dykkert.

Økt 2. (10.30-12.30)Paneling. Tur til trevaren etter veggplast. Han, og 2 til, som jeg etter flere år endelig hadde fått opparbeida et godt forhold til ang rabatter og service, har/skal slutte, og jeg må gå hele runden igjen. Stønn.
Traff byens mest "utbyggningsvenlige" poltiker, og han fikk "beskjed" om at her fulgte jeg med. Han hadde ikke sett at friområdet var inlemmet i planen.
Ringte kommuen for spørsmål ang reguleringsplanens grenser. Etter de vanlige sendt rundt til de som ikke var inne, og de som ikke kunne svare, fikk jeg beskjed om hvem som var den rette, (hvilket jeg vel visste), - en videre beskjed at hun skulle ringe tilbake når - hun fikk tid.

Økt 3. (13 til 16) skal den være.

Med telefonen på stand by og ikke bruk av maskiner for å høre den, panelte, og ventet jeg. Og tenk, hun ringte tilbake.
Kommunen hadde ikke fått den endelige planen fra utbygger, hvilket de skulle ha fått. Grenseutvidelelsen inn i friområdet fikk jeg et noe ullent svar om at teknisk hadde gjort!!! Men så langt "trodde" hun det skulle fortsette å være grøntområde - i friområdet. Men om så blir, vet "vi" ikke før utbygger kommer med planen som skall legges ut til høring. Vel, det var i alle fall et midlertidig lyspunkt.

Økt 4 (siden økt 3 altid blir avkortet - 18.30 - 20) Paneling.
-----------------

Fant 3 små, stivfronse, gjenglemte, potter med salviesmåplanter i vedbua, tok de inn i kjelleren for opptining. Kankje det er liv, og jeg kan få fersk salviete om en måneds tid.

I dag, Jobbe videre med snekkerbudør, jeg må kalle den snekkerbu heretter, verksted er altfor prentensiøst og lyder ikke så godt, nesten som om det skulle være en arbeidsplass!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Jøsses... hun ringte tilbake!! Ikke dårlig. En sjelden opplevelse.

Anonym sa...

Så bra! Det er da iallfall håp ennå. Jeg foreslår at du "begynner å jobbe ut ifra" at utbygger ønsker å bygge ut mest mulig og starter planlegging av mottiltak allerede nå. DVS lage deg et notat med motargumenter - først som stikkord. Og seinere mer bearbeidet.
Dette dokumentet lar du ligge på pc'en og noterer i hver gang du kommer på noe relevant. Jeg tenker på motargumenter mot byggeplanen som "grønn lomme i nærområdet", endring av horisontlinje for de nedenfor, lekeområde, fortetting ... og alt sånt.
Når du har laget et råutkast klar til notering virker det - iallfall for meg - slik at hodet jobber videre mens kroppen driver med andre ting... og om du starter allerede nå vil du ha en fin rekke argumenter når du eventuelt får bruk for den. Du vil til og med ha tid til å lete opp svakheter i argumentene dine og "vanntette" dem.

Lykke til!

Harryford sa...

Ja Charlotte, jeg hadde regnet med å purre, selv om jeg hadde et visst håp, da "hun" er samme person som veldig greit og ordentlig ornet med huset sist gang, godkjenninger og alt!
Hun har rykket "en stol opp" siden det, og det tror jeg er bra.

Liste vil bli laget Smgj. Føreløpig er den i hodet, men det er ingen god plass, så den havner snart på Pcèn.

Minus 10 i snekkerbua i dag, "beinkaldt"!

Anne (Moseplassen) sa...

stå på, krysser fingrene for at det fortsetter å være grøntareal bak der!

Villrose sa...

Tvi, tvi med grøntområdet! Og god jobbeøkt i kulda!

Anonym sa...

Tvi-tvi sier jeg også, og du; ta mange varmepauser nå da, så du ikke fryser kattunger på deg!

Harryford sa...

Takk for det! Og skulle en fryse på seg kattunger - er det i alle fall en som ville bli glad her!

Nåja, vi har nå tinga på en som vi får om en tre ukers tid.

Nå middagshvil på soverommet, der er det vedfyrt og 25 grader. Lykke :-)

AnitaH2 sa...

"nesten som om det skulle være en arbeidsplass!" Ja, men det er det da faktisk! Til og med for en ERFAREN FAGMANN! Gå og snakk pent til mannen i speilet, er du snill!!!
;-)
(Og forøvrig klem og godt nyttår!!)