23. okt. 2008

Hey Jude!

Noen betalte timer i går, blir det samme i dag!

Jeg prøver å få småspeiderne til å synge litt, flott å kunne, når det er samlinger, leirbålkvelder osv! Foreløpig har de ikke det store behovet for å "stå frem" - men håper jeg kan få ansporet de til å "ta sjansen"!

"Brød med smør på" går greit, "Lille frøken kantarell" likens! - Men, jeg synes at de skal prøve seg på Hey Jude! - Neida det er ikke et utslag av at jeg snart går i frø og panisk vil redde egen ungdom! Det er en flott allsang, og står faktisk i nye speidersangboka! (det var alibiet!)
Vi får se, jeg eier ikke evner til å fremføre noe musikalsk, men er en veldig nyter av musikk!!! Har en medhjelper som er musikalsk, men han har ennå ikke kommet helt over "flau alderen" - er jo bare så vidt over 30 !!!

Tanken var å sette inn You Tube versonen av Hey Jude her - - - men det har jeg ikke lært meg ennå!!! Detaljerte beskrivninger motages med takk!!!

6 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Kanskje det er lettere å få speiderne til å synge sangen med norsk tekst? Lillebjørn Nilsen (tror jeg) har en versjon som heter "Hei, Knut". Det er en fin sang, men melodien er heller ikke den letteste, synes jeg.

Anonym sa...

Skal ikke påberope meg å være spesielt musikalsk, men Hey Jude tror jeg ikke er av de letteste. I min tid i skolekorpset, spilte klarinett, skulle vi prøve oss på Hey Jude. Det låt like surt uansett hvor mye vi øvde - sangen har en masse halvtoner, # og b og sånt....om jeg husker riktig - det er over 30 år siden....jøss som tiden flyr...

Harryford sa...

Hmm - ja det blir radbrekking - de er ikke enkle disse beatles låtene, men når mage "barnestemmer" synger i lag så blir det liksom alright! Det er de 16 gangene med na na na osv som gjør susen på store samlinger!

Ok - det er kanskje ikke så greit, men jeg prøver et par ganger! Jeg lever i troen på at, av og til, en skjelden gang, fører mangel på kunnskap, og uvitenhet - til noe godt!!!! Hvis ikke blir det Brød med smør på! ;-)

Norsk verson ja, det var ikke så dumt!!!!

Ellen Walnum sa...

Hei Jude er sangen sin det (nå synes nå jeg at det meste av Beatles er sangen sin det jeg....-)

Oppskrift på å sette inn YouTube video: Når du spiller den videoen du har valgt dukker det opp to bokser. Den ene står det url på og den andre står det embed på. Dersom du limer inn det som står i url får du en link til videoen, dersom du limer inn det som står i embed får du med "videoboksen"
Klikk på innholdet i boksen, klikk på kopier, lim rett inn i bloggen din. Verre var det ikke:-)

Unknown sa...

Hei Knut? Den har jeg søren meg ikke hørt.

Harryford sa...

Så der fikk jeg somla meg på - - inspirasjonslaber for tiden!

Takker for grei forklaring Ella! Tester det ut i morra!

Jeg har nok hørt Hei Knut, - for lenge siden! Desverre kan jeg ikke bruke den teksten, grunnet en lei "episode" med speideren her, for et snaut år siden! Må nok holde på den engelske! Om den kommer med, avhenger av hva småspeiderene vil!!!!

Ps så fint at du tok deg av pusen Charlotte! Jeg "stikker innom" - seinere!

Fri helg - yess!!!!