7. jan. 2009

Trist hendelse!

Som noen muligens har oppservert, har det vær en skytehendelse her i byen! Trist! Byen er liten, og vi kjenner de fleste, så også denne som "selvvalgt" gikk bort i går! Jeg og kjente han, selv om vi ikke vanket i det samme miljøet! Han var dessverre grusomt plaget av kong alkohol! - I gode perioder en dyktig og koselig gutt! Han var bror av nærmeste nabo! En uke før jul pratet vi om piggdekk på sykkelen, vi er en liten kjerne av vintersyklende her i byen! Og julaften hilste jeg han god jul!
Det blir ikke lett å møte nabofruen, vet ikke helt hvordan jeg skal takle det, hun er ikke av den pratsomme typen! Vi møtes mest ved postkassa!
I disse dager er det et år siden min foreningsvenn valgte å avslutte livet! Det er jeg fremdeles tidvis trist over!
"Heldigvis" hadde denne i går ingen barn og kone! Det "hjelper" litt.

Til ettertanke, er jeg glad for de korte samtalene vi hadde, selv om jeg skygga unna når han ikke var tilsnakkendes! Det er klart en blir oppgitt over at de "ikke skjerper seg" "tar seg sammen" og til slutt "gir en de opp" - De fleste gjør det! Jeg prøver i alle fall å hilse, kanskje veksle noen ord i forbifarten! Jeg taper ikke på det, selv om kjente synes det er "bortkasta" tid, - det er vel ingen vits i å hilse på "noe sånt"! Men jeg har heller aldri fulgt strømmen 100%!!
Dette er sikkert inkorrekt å si, men på en måte føles det greit at han "fikk slippe" nå! Han var innstilt på det!!!

Kjenner også han som ble skutt i beina - trist, håper at skadene ikke blir for varig - skjønt!!!

Ja ja, slik var det! Jeg føler ikke sorg over dette, men en tristhet! Han var 4. man jeg kjente i løpet av 2 år, som har valgt å avslutte! Alle burde ha vært reddet!!! Vanskelig når "egenviljen" ikke er der!

Må bare si at når det gjelder forskjellig avhengighet, er jeg tilhenger av tvangstiltak! Vi hadde det før med alkoholen, og jeg har møtt mange "gamle alkisser", som mente at den tiden med "hjem" tross alt var bedre!!
--------------------------------------------

Dagen går i husarbeid, ”julen” er snart ute, treet gikk om mandagen, og nipset går litt sånn etter hvert!

Innimellom tegnes det på drivhusdetaljer, det nærmer seg vel bestilling av materialer!!!!

Ja så må jeg nevne - en flause! Jeg hadde glemt å tømme meldingsboksen på Hagegal, nå var den full, og hadde vært det en uke eller så!!! Der lå meldingene og ventet Flaut flaut flaut!! Skjerpings!

Jeg er ikke så ofte på Gal, denne bloggen tar vist mye av ”ledig tid” - - Ledig ja, hørte på radioen i dag at det bare i Aust Ager, var 300 ledige fra båtbransjen!!!! - - - Dårlig odds – men jeg coolern en stund!!!

PS glemte Situpsen! Det er flere "ledige plasser" på toget til en flat sterk mave til våren! ;-)

.

12 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Tenkte på deg da jeg så nyhetene. Ballasten fra forrige runde gjør nok at du står støere ved postkasse-møtene enn mange andre. Det er viktig med de som hilser, som synliggjør. Men det vet du jo dessverre alt om allerede. Varm klem fra AnitaH2

Harryford sa...

Takker for det AnitaH2 - sant det, har noe trening der!

Ellers slites der med situpsen! ;-)

Maria sa...

Vil være med, jeg også! På situpsene! Har hatt en litt svak høst, men det er på tide å skjerpe seg nå! Hadde jo helt glemt dette udmerkede vinterlige gruppepresset! Supert! Skal lese litt bakover, så jeg finner påmeldingsskjemaet og rapporteringsrutinene ;-)

Ellers: Godt nyttårsklem til deg. Skummel opphopning på dine trakter - jeg holder meg langt unna!

Linnemi sa...

Å møte nabofruen og snakke med henne er noe av det lettere arbeidet i denne anledningen. Andre har vært mer plaget.

Harryford sa...

Dårlig med skjemavelde Maria!!! Men du er herved inrulert!!

Tja kanskje lettere Linemi, men ikke helt lett! De er tvillinger, og med egen kjennskap gjennom mine tvillingsøstre, vet jeg det blir det ekstra sterke bindinger der!!!

Miamaria sa...

Det er nok ikke lett, men pass på at du gjør det. ;) Jeg tenkte også på deg da jeg så hvor det skjedde, det er mange som merker det i et ikke så stort samfunn. En klem fra meg også.

Frøya-Heidi sa...

Jeg trenger også ett spark bak når det gjelder situps, så jeg melder meg på!

Mete sa...

å innslaget på tv i går om hendelsen i Risør og tenkt på deg med en gang! Vet godt hvordan det er på små steder - alle kjenner alle, eller i det minste kjenner alle til alle. Det er både godt og vondt! Som jeg har forstått har du erfaring å hente frem i forhold til møtet med nabokona - det er nok veldig godt for henne at du viser at du bryr deg, selv om samtalen blir vanskelig! Hun har det uansett verre..
Lykke til og medmennesker som bryr seg er blant det vakreste jeg kan tenke meg!
Varm klem fra Merete

Harryford sa...

Ikke lett mned "spark bak når en gjør situps"! ;-) men jeg setter deg på teamet Heidi!!

Takker for varme tanker! - jeg skal prøve å formidle varmen videre til avdødes famile!

Mulig det kom feil frem i hovedinlegget i dag! - men jeg synes ikke synd på meg selv ovenfor møtet, men ville bare minne meg selv på at jeg måtte klare dette på den "rette" måten!

Ellen Walnum sa...

Som de fleste andre her tenkte jeg på deg da jeg hørte om det, og lurte på om du kjente dem det gjaldt.

Ellers har jeg erfart at det er vondt når andre ikke vet hva de skal si eller gjøre når en har mistet noen og velger å snu seg bort, skrå over gaten eller lignende. Et enkelt kondolerer, dette var trist, kan være nok.

Harryford sa...

Ja det er lett å snu seg bort! Men det gjør jo som regel vondt for begge parter! Så kondolerer er en grei begynnelse!

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城