25. jan. 2009

Bildeutfordring!

Her sitter jeg i den største fred og ro og pusler med noen merkelapper jeg skal bruke til tomatsådden, da det tikker inn en melding fra Moseplassen! "Psssst Utfordring til deg i bloggen min"! - - Javeeeel! - Aner uråd! Kreves det noe av meg! Det er jeg livredd for! Meeeen det kan vel ikke være såååå ille - og hva er det ikke jeg finner på "å gjøre med" andre i den ”situpsgreia”! Mildt press - i full offentlighet! Skjerp deg!!!

Ok klikk klikk klikk - se - Fint ekkornbilde, fanget i øyeblikket, på flott treskulptur!- Leees, og leeees om igjen! Hmmmmm - utfordring til Harriford med flere, "Vis det 6. bilde i 6. mappa! - - 6. mappa - hvilken 6. !!! Hos meg ligger alt i en "digital skoeske"!!! Hvordan i søren!!!!! Ok 6x6 er 36! Jeg teller - og håper!!! Yesssss det ble et bilde som kan vises frem - griseflaks!!! (og jeg jukser ikke, til det er jeg for - et eller annet!)

Det ble bildet av Kongeurna, kaller den det pga fargen og at de kosta kongelig, selv på halv pris, men da kjøpte jeg jo 2 stk!!!

Slik er det!


Må jo bare si litt til da! For de som har fulgt meg i blogg og hagedagbok på Gal, kjenner til mitt "forhold" til Sony dcw-1!!! Det var et dårlig bruktkjøp! Holder til 17. mai bilder, men thats all!!!

Jeg drømmer, fantaserer, sikler, hallusinerer om et Pentax K20D!!! - Pentax fordi jeg har linser som er gode fra førdigitale tider, som kan brukes! Noen som har et slikt kamerahus billig til salgs!!!

Nå skulle jeg vel ha sendt utfordringen videre, men fruen på Moseplasen får ha meg unnskyldt, da jeg har et par gutter som nå må "luftes" !

Takker for utfordringen, og håper den er bestått! ;-)

Litt seinere, sånn for "oversiktens skyld" - mens guttene kler seg!
.

5 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

meget vell utført :D
Det var en vakker urne!

Ellen Walnum sa...

Å så fint bilde! Lekkert med det gule mot det blå! Skal si du var heldig med den utfordringen:-)

Harryford sa...

Takker for det Anne! :-)

Heldig er mildt sagt Ellea! Jeg "refuserer" altfor få bilder! De kan jo komme til "nytte" en gang! ;-)

Herdis sa...

"Digital skoeske", ja - der sa du det! Er nok det eg og har. Ellers var kongeurna flott med gult i. Så vidt eg forstår kunne du hatt tilnavnet "Sommerblomst-kongen" eller noko slikt??;-)

Harryford sa...

Ja det var en gang - jeg var "kongen" - moro - men slitsomt!!!

Det jeg er lei for, er at jeg tok så lite bilder, dvs nesten ingen, og alle på papir!!! Kunne vært morsomt å vist de og "pratet" litt om sommerblomster! - jeg får begynne på nytt!!!