24. feb. 2009

Ved de gamles bord!

Så er 90. år feiringen over! Alt gikk vel. Jubilanten var ved godt humør, men sjeleglad for at det hele er over!
Som ved alle familiesammenkomster sender det meg ut i undring over menneskenaturen, så også denne gang, men lar det jeg ligge.
Men - jeg merket meg med bordplasseringen, - det var først min far på 90, så hans søster på 95 - - - og så meg! Deretter div fettere, mor osv! - - - jeg gikk rett på trimstudio når jeg kom hjem!

Ja trim ja, - jeg har dessverre måttet gi opp joggingen! Et av knærne protesterer vilt på den! Slik har det vært noen år. For 4 år siden klarte jeg et par måneder, så noen uker, og i år, KUN 5 ganger!
Jeg har alltid stoppet med hele trimmingen når kneet har blitt vondt! Men årets 5 turer holder ikke for resten av året, (gjør de vel!) så jeg måtte bite i det sure/dyre eple, og gå ned på helestudioet eller hva det nå på heter! Det er første gang i mitt liv jeg er på innsiden av noe sånt!

Heldigvis ligger det bare en 5-6 minutters gåtur unna, så det er greit! Har vært der 4 morninger nå, fra 06.00 til 06.45, ikke så lange økta, men da må jeg hjem for å ordne grøt etc. Det går i roing og sykling!

Ellers plager jeg meg umotivert gjennom mine 20 situps om dagen, og tegner for resten! Håper dere er flinkere enn meg!!!

.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Synes du er tøff som har starta på helsestudio! den skal du ha. Her er innrapporten min:130 situps. Starta friskt men....drivhuset har tatt all min tid denne uka. Og trimming i brattlia. Ha en fin uke.

nefertiti sa...

Kanskje du må bruke romaskinen i stedet? Det er jo bra for ryggen, også. Jeg har aldri klart å sykle, på grunn av kneet. Og løpe er ikke min greie, men roing, det går bra :-)

Harryford sa...

130 er ikke å spøke med Taleia! Det er notert. Så blir det vel en innspurt sånn litt etter hvert! ;-)

Ja romaskinenen er fin Nefertiti! Rodde en halv time i går, og 20 minutter i dag! Henholdsvis 6000 og 4000 meter! Men det kommer jo litt an på "motvinden" hvor langt en kommer! :-) Kjenner det i ryggen ja!

AnitaH2 sa...

Huff, jeg måtte le av bordplasseringa!
Skjønner godt at du ble desperat nok til å ta helsestudioet fatt.
Førti situps forrige uke herfra. Sukk.

Harryford sa...

40 er minst 40 ganger bedre en ingen!!! Vi klinker til i spurten! ;-)

Anonym sa...

Du imponerer meg jammen! Skjønt jeg forstår deg jo etter den bordplasseringsopplevelsen :-D
Men du - husk å holde ryggen helt rett i romaskinen, da. Ellers blir det vond rygg i tillegg til vonde knær.. -og det vil vi ikke :-)

Harryford sa...

Ja søren det med ryggen har jeg merka!!! Må skjerpe meg hele tiden når jeg sitter der!!!
I gamle prammen var tofta så høy at det ikke var noe problem! - men i disse "nymotens båtene" så.....!

Miamaria sa...

Oy. De situpsgreiene har jeg glemt av igjen ja. Det holdt to kvelder på rad, så var det avglemt gitt. 40 tilsammen er vel ikke mye å imponere med...

Gry sa...

Jeg har også forsøkt helsestudio, og synes det var helt topp. Men jeg fant ut at jeg måtte ha noe jeg kunne drive med hjemmenfra. Jeg kjører bil nok som det er. Gå, sykle, og så har jeg en slik crosstrainer.... Gåmaskin med staver. Håndvekter har jeg og rockering. Det er nesten så jeg kan åpne mitt eget studio!

Harryford sa...

Som jeg sa til Anita - 40 stk, er misnt 40 ganger bedre en ingen Miamaria! Musklene skriker snart etter flere nå! ;-)

Jøss Gry - du er jo jo helklar for åpning av "fitnes-salong" du!
I tillegg er du ute i bushen og tar mange flotte bilder! - Sprek dame! ;-)