2. feb. 2009

Situps trekning - - i kveld!

Februars situps er over, og i kveld vil jeg sammen med mine 2 "rettferdighetsvitner" foreta trekning av motivasjonspremien for Januar! Det vil under høytidligheten bli servering av Appelsinkake med sjokoladebiter, og hagens beste Solbær/Ripssaft! ;-)

Det hele forgår etter en fordelingsnøkkel jeg knapt forstår, 9. klasse matematikk! Mitt sosialdemokratiske forslag om en stemme til hver, den første gangen, uansett antall situps - falt! Det var ikke rettferdig!!!!! ;-)

Vi kom frem til en fordelingsnøkkel med en Grunnstemme til hver. Deretter en prosentvis fordeling av tilleggstemmer i forholdet 1/3 - 2/3 - 3/3 regnet i differanse fra lavest til høyest antall situps! Skjønner! :-DDDD (Tror mine små medhjelper ikke tenker på at tilfeldighetene rår likevel! – Ok noe styrt tilfeldighet da!)

Jeg er spent på utfallet! :-)))

Som nevnt før, skulle noen av "kandidatene" ikke ønske å motta denne "gaven", så gi beskjed. Så får en som synes den passer inn i sitt "konsept" - den i stedet! Minner om at det er en Utelykt - Helårs! - jo mer den brukes, jo finere blir den!

Jeg setter opp en motivasjonspremie for Februar også - en dorullnisse er foreslått av minsten! :-)

Legger inn resultatet av trekningen seinere i kveld!

.

11 kommentarer:

Unknown sa...

Dorullnisser er jo kjempekule! Lagde tonnevis av dem til mamma og de til jul. Men vet ikke helt hvor de har blitt av. Kanskje inbrudd?

Maria sa...

Hmmmm -tror du kan tolke det sånn at Charlotte heller vil ha dorullnisse enn lykt ;-)) Ikke sant, Charlotte?

Om du, eller noen av vitnene dine, er bestikkbare, så vennligst legg ut epostadressene/telefonnumrene og eventuelle særlige ønsker dere måtte ha - snarest! Den lykten er noe av det flotteste jeg har sett på lenge!

Harryford sa...

De er nok behendig "nissa vekk" i alle stillhet Charlotte! ;-)

Mine små lotteritilsynsmedlemmer har en bydelig utviklet rettferdighetsans - i alle fall på egne veine! - Sååå - tja! ;-)

Kankje det blir en havefest igjen Maria - da kunne det jo være en sjans!!!! :-)

Mario`s Verden sa...

Havefest sa du!!
hehe da blir jeg med.
Tull og tøys til sides.
Det er en nydelig lykt Harryford.
En særdelse harmonisk fin lykt.

Ellen Walnum sa...

Jeg lurer fælt på om disse vitnene kan bestikkes til å trekke ut noen som ikke har tatt situps??????

Harryford sa...

He he havefest er da en fin ting Mario! ;-) Litt varme i været nå så! :-)

Harryford sa...

:-D Tvilsomt Ellea - De har ikke tillært seg "fleksibilitet som kan komme til egenytte siden" - ennå! ;-) Fordelsparagrafen pkt 1.

Gry sa...

Spennende selv for en som ikke er med!

AnitaH2 sa...

Jeg lurer på om ikke du egentlig har en god forretningside i denne lykta di, jeg? Mener å ha observert 20-30 potensielle kunder her, og noen vil sikkert ha "ei på hver side" i tillegg.
;-)
"Gjenbrukssnekkeriet" - kan det bli mer trendy for enkelte miljøer?

Maria sa...

Klart det blir havefest..............

Harryford sa...

.
.
Men Gry! Nå er det februar . . . ! ;-)


Det spørs vel om jeg kan matche østens priser Anita! Men du verden for muligheter det ligger her! For de som liker charme da!;-)

Ja ja Maria, jeg får begynne å spikke da! ;-)

Nå trekkes det!