13. feb. 2009

Tempmåleren er fastfryst! - Fetttoverskudd!

Sjelden har jeg opplevd så stabil vinter her på Sørlandet. Det ser ut som tempmåleren er fryst fast på minus 10 grader!!! Greit og forutsigbart!
Hjemmeværende som jeg er, fyres det hele dagen, og huset er godt bebolig tross de mange kalde! Det var vel slik de regnet den gang det ble bygget, i 47, at mor var hjemme og fyrte! Herlig er det med sol fra morgen til kveld!

Dagen går med til hustegning, det går sørgelig seint, men heldigvis er det siste tegningen jeg holder på med. Skal tro om jeg blir ferdig i helgen!

Her om dagen fant jeg frem personvekta igjen. Den lå under 3/4 kubikkmeter med bøker, som er "på vei" opp i stua! Det ble en sjokkmåling, nå er jeg 10 kg for tung! Når en går hjemme er det koselig å kunne ha og ta, seg tid til å lage god mat! - og det gjør jeg! Men til tross for at jeg holder et sundt kosthold, øker vekten!!!!
Jobber jeg ute i garasjen, er det kaldt og en blir sulten, og jobber jeg ved pc`en blir jeg sulten av all "tenkingen" Det frister ikke mye å leve på kålrot!

Situpsen går det dårlig med, blir kun ti slappe om dagen!!!! Jeg skal sette opp "rekka" over de som er med i februarkonkurransen, den 15. - Så vi kommer à jour med halve månedens notater!

Slik var det, hustegning fortsettes! - Ja så er det fredag, men dagene nå mye i det samme her!!! Jeg klarer i alle fall å holde lav nok temp på tomatplantene, og de utvikler seg fint ser jeg!

Ønsker dere som stikker innom en riktig fin helg!

.

10 kommentarer:

hajal. sa...

Eg og føler det på meg at det vert for lite mosjon no i vintertida sjølv om eg er aktivi jobben og herjar på med vedhogging og diverse. Heldigvis har eg ikkje lett for å "samle på ribbebeina", men likevel.
Merkar det når vinteren er over, sommaren derimot....då renn det av .... ;)

God helg til deg og lukke til med avslutninga på teikningane!

Unknown sa...

Trivselsvekt!
Ellers så har jeg sluttet å veie meg. Blir bare deppa..

Harryford sa...

Ja jeg gleder meg til å kunne ta frem trilebora igjen Hajal!
Da . . . ! :-)

Største trivselen er i de "øyeblikka" jeg går opp i vekt Charlotte!!! Maaaaat!!!

potentilla sa...

Hihi, fram med skiene og følg mitt trimprogram ;)

Ellen Walnum sa...

Jeg har ikke hatt vekt på mange år jeg!! Kjenner godt når jeg ikke trives og det er på tide å gjøre noe. Trenger ikke å vite hvor mye den manglende trivselen veier.

Marit sa...

Det er et ordtak som heter felles sjebne-felles trøst.Trøsteklemmer til alle som sliter med vektta, meg selv inkludert. Jeg gleder meg til å få frem trillebåra jeg også, det er den beste trim som er for meg i hvertfall. Treningstudioer er ikke min greie.

Sigrid sa...

Blås i den vekta, da. Det retter seg til våren ;-)
Ellers så kan det virke som om du har glemt å trekke gradestokken :-))))

AnitaH2 sa...

I vår alder blir man bare rynkete hvis man ikke holder skinnet stramt...
;-)

Anonym sa...

Vekta får stå i fred for meg. Er så enig med Anita2, en må fylle ut skinnet:-)
Ja,ja, skinnet mitt er godt stappa for å si det sånn. Trøsten er at det gjør ikke så vondt hvis en faller når en har støtpute;-)

God helg!

Harryford sa...

OBS sein tilbakemelding her!!!! Ikke i toppform!!!

Men dere er nå greia da!!! Det skal ikke unslåes at jeg er ganske blank og fin i "pelsen" for tiden!!! Klar for en kalde vinter, hvilket det er!!!

Jasså Sigrid, ja det hadde jeg glemt - at gradestokken må trekkes opp. - Trekkes OPP! ;-)