10. des. 2008

Julen i et nøtteskall!

De er så søte de små "speiderpikene" mine! Kan rent vippe en gammel grånende nisse av pinnen!!!

Under Nissefesten, som er for hele speideren, fra Rovere til Flokk, var mine "småengler" så fnisete (mer en vanlig)! - og til slutt "sprakk de", og fortalte at de hadde laget en gave, som jeg skulle få til slutt!

Gaven ser dere bilde av og heter Julen i et nøtteskall! - Er det ikke søtt!!!

Jesusbarnet og de eeeh - mange hellige nisser bak!;-)Ideen er ikke ny, men like "genial" for det! Fører tankene hen på det viktigste, på en morsom, og kanskje tankevekkende måte!
Jesusbarnet har et nøtteskall til krybbe!
Gaven laget de under forrige møte, da jeg var syk og hjemme! De svir med svipenn og limer med limpistol! Noen hadde brennmerker ennå!!! Ikke enkelt å få alle disse små delene sammen!

Og ikke nok med det, som selgerne sier, de hadde diskutert, og funnet ut at jeg skulle få en klem også! Hvilket de gjennomførte under stor fnising!!!!

----------------------------------------

Ellers er minsten syk med feber og dårlig rygg, det siste etter et akeuhell i går. Selv sitter jeg bare i svima, og skal legge meg igjen, natten var usedvanlig dårlig - uten noe spesiell grunn!!! Uro i kroppen!!!

Lite "haging" i går, flytta 30 enkle vinduer til materialbua, merkes ikke i garasjen!!!

Fruen har godkjent kjøp av materialer til drivhus - MEN det må legges frem et budsjett først!!! Hi hi!

.

5 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Hos oss vokter Lord of the Air fra Gormiti-serien (stygge sloss-figurer) toppen av julekrybbetaket, siden engelen ikke har dukket opp i kalenderen enda... :-) Lett blanding av de ulike mytene er nok vanlig!
AnitaH2

Unknown sa...

Så gromme jenter, da. En valnøtt til krybbe, hvorfor ikke? Er det ikke HC Andersen som skriver om det i "Tommelise"?

Jeg husker det året T-Rex og de andre dinosaurene skulle være med i nisseoppsatsen. For ikke snakke om i fjor da den ene nissen vår (som konstant sitter i en lenestol) måtte på avvenning fordi han shoppet for mye - rollespill fra Lille Hjerte...

Harryford sa...

Jo et flerkulturelt - interreligiøst "julesamfunn" må da vær fint! Men Lord of the Air og T-Rex - utvider grensene mer en hva jeg hadde kommet på! ;-)

- - - - T-Rex eller engentlig T.Rex tenkte jeg??? - DE med i nisseoppsatsen!!!!! Men der ramlet nok gamlenissen, altså meg, tilbake i den tidlige av den nye Glamalder!!! Sukk ja, tiden løper!!!!

elle-melle sa...

Se det ja, det var derfor krybben var kjent.
Jeg skrev litt feil i innlegget mitt, jeg har ikke et valnøtt skall men et kastanjeskall, men i grunnen så går det vel ut på ett?
Søte jenter som ønsker å glede en kjær speiderleder på denne måten.

Harryford sa...

Kastanjenøttskall var en god idé Juni!
Det finner vi ute i naturen og passer bedre inn i speiderens "filosofi"!

Krybben du laget var flott, og lagres i bakhodet - kanskje til et større julekrybbeprosjekt neste år i speideren!

Søte jenter, i alle aldre, kan en trives med!;-)