18. feb. 2010

Man venner seg!

Endelig er fire ettermiddager med speider over, (et par timer til forberedelse søndag og mandag, og møte tirsdag og onsdag), så i dag er vel kvelden min! - og jeg får tid til å tenke litt!

- og det jeg tenker på da er at fargen på bloggbildet mitt "forandret" seg når jeg byttet skjerm, tillike med de fargede kantene på utsiden. Alt ble litt grønnere - hvilket i utgangspunktet skulle være bra - men hva er "riktig"! Den litt mere blå som var før, eller den litt mer grønn som er nå. Guttene sier at bildet er "tusen" ganger bedre nå" - men synes jeg det - tja - muligens etter en stund, som nevnt venner en seg til det meste!
Det finnes noen kalibreringsmuligheter til skjermen, det er en sånn 24 tommers LED bredskjerm, foresten deilig å sitte med tegneprogrammet på, men det ryker vel med en helg før den er kalibrert, med min hastighet!

Så dere som kikker innom, er det mye grønnskjær i fjellet på bildet, og er sidefargen - langt fra den tiltenkte "sjøfargen"! - jeg bare lurer - for det er deilg å lure på noen som ikke har den minste betydning eller konsekvens!


- og for å fortsette i samme stil - så kom jeg til å tenke på at det "hjemmekino" lydanlegget "vi" kjøpte - nok har sitt utspring fra de 3 årene jeg var kinomaskinist på Lødingen kino (også det frivillig på fritiden!) og den tids tilvenning av den godt anloge "Svedrup Dahl" lyden. Den har satt seg i kroppen, - sammen med en god del annet fra ungdommen. Ikke bra tegn å begynne å tenke på den - ungdommen!

Nå en kopp te - eller tzè som de yngre sier regionhovedstaden. ;-)

8 kommentarer:

RandiF sa...

Ikke noe grønnskjær på min skjerm.....bloggen din ser nøyaktig ut som før... :-)

Anonym sa...

Ikke grønt her heller. Det er litt gyldent, men definitivt ikke grønt. Som får meg til å tenke på en tandberg vi hadde på hjemlån for en evighet siden. Alle skalla menn ble grønne i toppen. :D

Harryford sa...

Jo jeg tenkte nok at det så likens ut på andres skjermer Randi, men kom liksom til å lure på hvordan det - egentlig - så ut - nå som det ble forandret på min skjerm! - Men i alle fall godt å høre at det ikke var noe grønnskjær!

Gyldent høres fint ut Smgj - og ellers takk for den med skalla menn! :-DDD

Ellen Walnum sa...

Ikke noe grønnskjær, og sidefeltene er litt grålilla.......

Unknown sa...

Jeg ser den akkurat som den har vært hele tiden.
Mulig det er fargene på din skjerm som er litt forskjellige nå?
Og jeg sier som Ellen sier, sidefeltene ( bakgrunnen bak bloggen liksom ) er blitt gråere.

AnitaH2 sa...

Enig, deilig å lure på noe som ikke har noen konsekvens av og til...

Harryford sa...

Vel, grålilla - høres kanskje ikke så "inn i tiden" ut, få sjekke litt på det der!

Herlig Anita! Skulle gjøre det oftere!

Anonym sa...

Jeg hadde ikke giddet å endre... Les først litt om skjermkalibrering. Siden skjermer og øyne ikke er like må man - om man skal snakke om farger på nett bak ulike skjermer - først kaliibrere skjermene mot en felles skala. Det finnes utmerket informasjon om dette på "det store internettet". ;)