16. apr. 2009

Minus 15 sykler - og kamera!

Gårsdagen ble som "fryktet" - mest hvile! - Oppstarten ble vel brå!!! Men.....tross få aktive timer, ble noe viktig gjort, nemlig fjærning av 15 stk gamle utmekka sykler - minstens nå avlagte hobby! Nå er det kun virtual mekking!

Med på lasset, som slett ikke ble lite, var også en "kubikk" med metalldeler fra vinduene til "hagestuen to be - en gang" - så deilig å bli kvitt dette!
5 stk av syklene fant Durapart verdige til å fikse opp, resten gikk til gjenvinning. Det er heldigvis gratis å levere metall!

Nå kunne det vært kjekt å hatt et kamera, til å forevige disse "store øyeblikk" - men den gang ei! - For mitt prosjekt med bruk av gamle objektiv, viste seg ikke å være så enkelt likevel!

Jeg fikk pratet med Wintersborg i Kristiansand, og tak Charlotte og Ellea, tenk der traff jeg et menneske som kunne faget, og hadde lært seg viktigheten av personlig service! Flott. Vel - jeg fikk vite noe om forandra brennvidder, kontra nye og gamle kamera, og hvordan det innvirket på objektiva! Selvfølgelig ikke til min fordel, så nå står jeg på scratch igjen! Jeg hadde fått en slags økonomisk aksept for kjøp av kamerahus, mot å bruke mine gamle objektiv - vel det må i fornuftens navn droppes!

Det meldes sol i dag, og jeg håper at terrassen tørker såpass at den kan få sin grønnsåpe i kveldingen! Ellers står oppkapping av 90 vindusrammer til ved for tur, og en husvegg for vasking. Den siste veggen vasker jeg ikke, da jeg håper den blir revet før jul!!! Blir noe av dette gjort i dag tro!!! - - - De melder forresten flere dager med sol! :-)


.

4 kommentarer:

hajal. sa...

Eg kjenner følelsen av å bli kvitt masse gamalt "skrot" .... - SÅ befriande - både når det gjeld plass reint fysisk og ikkje minst i "sinn og skinn"!!

Ha ein fin vårdag i sola enten det vert vedkapping, vask eller innsåping - den gode følelsen kjem når det er utført. ;)

Marit sa...

Ja, det er godt med en skikkelig våropprydning! Skjønner godt du var glad da du ble kvitt alle syklene m/deler ;-)

Ha en fin vårdag!

Merethe sa...

Du er flink til å rydde! Her har vi en stor låve som absolutt skulle vært ryddet opp i. Når det blir gjort aner jeg ikke :))

Harryford sa...

Ikke mist i sinn og skinn ja Hajal! Det blei vasking og innsåping - 100% rein til sommeren! ;-)

Ja de satt langt inne de syklene Iris, - var ikke lett å slippe taket for han!!! Men du så deilig når det er gjort!

En låve Merethe, og gjerne en stor en - det er drømmen det - til å fylle med "nyttige saker en kan få bruk får"!!! Får vel bare prise meg lykkelig for at jeg ikke har det! - Skønt!!!:-)