28. apr. 2009

Teknisk dag!

Jo dagen i går gikk med til mekking! Noe gikk bra, annet dritt!

Kan vel nesten si at undrenes tid ikke er forbi, trass i hva jeg har trodd! Pickupen som har stått stille - helt stille - i alle fall i 2 år, med paddeflate og helt "usyrlige" batterier, fikk nye fra biltema i går! Spenningev var stor når jeg vrei på nøkkelen - - - og fint lite skjedde - det sto bom fast! Nedtur! En liten runde på tunet - fly forbannet og oppgitt - nytt forsøk - eller 10 nye - og pluttselig smalt starteren in og begynte å dra på beistet! Herlig følelse - ikke så at motoren starta, men den satt i alle fall ikke fast!!! Litt startgass - og jammen der gikk den harkende i gang - og røykla hele nabolaget!!!
Bilen blei flytta 6 meter!!!

Dårligere gikk det med lyset til båthengeren - brukte mange timer og ingen fremgang! - og her nytta det ikke med runder på tunet!!!

Ellers - det forberedes til konfirmasjonen - nå begynner jeg å bli lei! - av forberedelser!!!

Ps1 Det regna litt i går kveld - høyst behøvelig.

Ps2 Fikk trist melding i går om at NRKs eminente programleder Geir Hovig har gått vekk - eller reist til den himmelske bluesbar - som han pleide å si! Kun 64 år! Det blir et tap for oss som elsker sådan musikk! Jeg har fulgt hans programmer siden midten av 70 åra, når bluesen var like smal i Norge som sekkepipe er i dag!!!Har og møtt han et par tre ganger, seinest på Notodden i fjor! Hans nesten alltid personlige kjenneskap/vennskap til artister, og hans formidlig av møtene vil bli savnet! Er spent på om NRK finner noen til å fylle hans sko! (joda jeg kjenner til og hører på Knut/Knut - Bluesasylet - men det er noe helt annet)!

I dag - rydde antar jeg!

.

5 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Jøss, fikser du biler også?

Ellers sørger jeg med deg, lurte på hvor jeg hadde navnet fra, jeg da. Jeg elsker folk som har så grundig kunnskap om det de driver med.

Unknown sa...

Skal si du er en handy-man!! Himmel og hav. Ja med alt som du styrer med så synes jeg du kan overlate konfirmantforberedelser til damene.. he-he.. ( Nå får jeg mange rødstrømper etter meg tenker jeg. )

Harryford sa...

Sånn - "speiderbrev" til mørgendagens møte ferdig - 2 "fordragsholdere" klarert!

Nåja - "fikser biler" er nok å ta hardt i! - og vinterdekka på konebilen er fremdels på - dog uten pigg!!!

Ja herlig med de som vet og kan som Hovig! Mye gøyere en bla bla bla uten mening og kunnskap - programlederene!

Jo det meste er forsåvidt "overlatt" til - damen - men - - -gud å glad jeg skal være når dette er over - mye værre en egen konfirmasjon!!!

Merethe sa...

Det er mye som må forberedes til slike dager. Og alt tar tid.
Lykke til med alt :)Takk for besøket.:)

Harryford sa...

Selv takk Merethe!;-)