25. apr. 2009

Å ha seg i min kjeller!

Jeg regner meg som rimelig frisinnet i forhold til den intime delen av samliv - det til tross en oppvekst i et konservativ maritimt miljø på Østlandet, og siden som konvertert sørlending - men de formerer seg jo begge steder så! Men altså - jeg skvatt ordentlig til når jeg i går formiddag kom ned i kjelleren og så fri utfoldelse av ovennevnte på kjellergulvet - på mitt kjellergulv! - Det ble i overkant selv for meg - og da tilsnakk med beskjed om å komme seg ut ikke virket - de bare fortsatte med sitt, ble jeg irritert - eller fly forbannet som en ekte sørlending og sa "jeg kan ikke si at jeg liker dette"!

Intet hjalp, og jeg måtte ta saken - ene - i egen hånd og bære de ut! Hvilket de ikke lot til å ense - de hang samen som fastgrodd! De fikk fortsette med sitt i grøften på andre siden av veien - og jeg tok meg en kaffekopp for å roe ned mitt utfordrede sinn!

Hvordan i himmelens navn har de kommet seg inn!!!

Ellers, stoooooort lass på søpla, kom unna med kr 70,- - det måtte være plantepraten med dama i bua!!! Søpla er en "farlig plass" for meg, og det var bare så vidt at jeg ikke kom hjem med et bord som ville blitt såååå fint på terrassen!!!!

Maling på garasje, og maling - 4 timer på hagemøbler! Ellers fredagsprosedyrer!

Guttene deltok på Kulturnatt, korpskonsert i kirken og speiderstand. Kulturnatt, stort flott arrangement i byen - alle som vil og kan - får lov!
"Årets beste festival" sier Røde-Knut! - og det er noen å velge i!

I dag – Arendalstur - plantasje - div utemøbler - batterier til pickup! - og solen skinner!

.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Næmmen så frekt!! Det er da ikke noe bordell heller??? Ha-ha!!! Lykke til på plantagentur. Solen skinner her også!

elle-melle sa...

Tenke seg til - også i din kjeller?
Ja, ja nu for tiden kan vel det meste skje!
Maling av hagemøbler er en heller kjedelig affære synes jeg, men det gjør seg godt etterpå og det er vel en form for belønning.

Gry sa...

Det der var virkelig ett blinkskudd! Tøft, selv om jeg sikkert ikke hadde synes det selv om det var hos meg.....

AnitaH2 sa...

De spiser snegler, gjør de ikke? Da måtte de gjerne formert seg hos meg...
Men søren, kulturnatta, ja. Her også, og jeg skulle vært på noe i dag formiddag. Men da suste jeg rundt på gartneriet uten en tanke for vektige debatter...

Harryford sa...

Søndag morra, venter på disen skal lette og la solen overta dagens lerret!

De elskende padder har kvekket advarsler om dårlig behandling på "motellet" - og ingen elskovssyke var å finne i kjelleren denne morgen!

"Vern gir vekst" var Kulturnattens vektige debatt - en påstand de lokale sentrumskammerater, med unntak av Røde-Knut, ikke synes å kunne forstå! Men hva forstår vel de, utover tyngen på egen lommebok!

Ps Enig - maling av hagemøbler er minst like kjedelig som "i timesvis se maling tørke"!!!

Unknown sa...

Blinkskudd! For et festlig bilde, stakkarene ble tatt på fersken skikklig, Hihi.

Ellers er min kjære sikkert enig i det med beising av hagemøbler, Det var sååå kjedelig da han skulle gjøre det for to år siden.
- Okey, du var ikke gravid og hadde bekkenløsning forrige gang de ble beisa, sa jeg.

Hehe.

Harryford sa...

Der fikk han den! ;-) - - - Fruen her malte deler av de EN gang - det blei med det! Hun erklærte at hun heller fikk inta den "tradisjonelle" rollefordeling når "slikt vedlikehold" skulle utføres!!! - Jeg sørger alltid for å ha noe "slikt vedlikehold" på vent! -He he - her og ! :-)

Bønna sa...

Sitter og ler litt av den fly forbannede sørlendingen. Tror nok norlendingen hadde formulert seg litt anderledes ja.. :)