18. sep. 2009

Fine høstfarver - uten bilde!

Jeg har visst sagt det før, stopper jeg en dag eller to i bloggen, blir det tungt å komme i gang igjen! Aner ikke hvorfor, det bare er sånn! Tenker at her skjer ingen ting, ikke noe verd å skrive om, ikke noe verd å tenke tilbake på, eller huske! Hvilket selvfølgelig er helt feil. Det skjer mye hver dag, mange små ting. Fort gjort å glemme at det er disse dagene som bygger livet!

Så jeg får prøve å huske, - og det er nettopp det som er så fint med bloggen, jeg oppsummer og reflekterer, litt i etterkant, over dagen, - og får tid til å trekke ut det beste, for lagring i toppetasjen.

Onsdagen ble hviledag, - og jeg satt 8 timer med speiderpapirer, før jeg dro på speidermøte! Fruen murrer.(Er det siste verdt å huske da) ;-)
Jeg har fått tak i en ny småspeiderleder, en jente - dame - mor, som har mange år bak seg i speideren, også som leder, men har hatt 10 års pause med barn og utlandsopphold. Hun bare ER speider, tar regien, bruker utestemmen, og så kan hun synge - synger i kor - og husker speiderregler og sanger! Ungene elsker å synge ute, med utestemme. Helt supert. Vi andre speidernovisene går bare rundt med et stort glis om dagen, dette blir bra!

Torsdagen, minsten var forkjøla og hjemme, jeg pusla i garasjetomta, lempa stein og pukk, og fikk så vidt begynt på forskalingen til muren. Ordna med Trevaren så de trekker direkte av byggkonto når jeg ringer og bestiller, her gjelder det å ha orden i regnskapet! Bestilte av sprengmann 12 kubikk med støpesand og det samme med pukk 16 - 22. Håper å få det i dag - skjønt. . . . !

I hagen blomstrer det så fint om dagen, det går i gul-brunt-dyprødt-orange! Noen stauder, mye tagetes og blomkarse, ispedd av blå asters! Siden jeg jobber i grøftekanten, er det mye godord å høre om "blomsterprakten" av forbipasserende. "Prakten", er egentlig fra "rakk aldri å plante planter" som seint på sommeren ble satt litt her og der, og i alle fall ikke i noe system. Men selv jeg kikker inn der og gledes av og til!

Gleder meg gjør jeg og over eldstemann sine sms fra hans "europareise" - klassetur til Polen. Han pleier aldri å sende eller ringe et ord når han er på tur, men nå får jeg 3 - 4 sms hever dag! Kjempekoselig. Andre foreldre får ingen - sier de! Men jammen er det flere måter å tenke rundt dette, en annen mor hadde sagt til sin sønn at han ikke skulle sende noen sms - for det var så dyrt fra utlandet, og det er ikke mangel på penger der i familien! Vel, vi er forskjellig.

Fredag i dag, minsten blir hjemme, jeg fortsetter på forskaling. Må prøve å gjøre litt gjennom hele helgen, for på mandagen må jeg på jobb igjen. Om det blir 3 dager, en uke, eller flere uker - aner jeg ikke, kunden får ikke bestemt seg!
Ikke at jeg har så lyst til å jobbe heller, men må vel for syns skyld!

Ha en riktig fin fredag!

.

10 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Så utrolig flott at du har fått deg (speider-)dame!!! Nå må vel fruen bli glad?

Og kos deg med SMSene, jeg ville ha prioritert på samme måte!

Harryford sa...

Jo kjærligheten blomsterer i speideren - men - jeg - må nok betraktes som - den - altså speideren, her! - Så jeg tror furen er svært så fornøyd med det! :-D Hun har jo et hus som skal rebygges!!!

Inghild sa...

Bare innom for å ønske god helg!

Harryford sa...

Takk det samme Inghild! Nydelige dager vi har nå!

Ellen Walnum sa...

Kos deg med SMS ene du:-)

Selv om vi har et vidunderlig vær for tiden, indian summer, ser jeg også at høstfargene så smått begynner å komme....

Harryford sa...

Ja gutten overgår seg selv med smser, og det virker som han stortrives på tur!
25 grader i Berlin i går!

Anonym sa...

Hupp! Er her vinterstengt? ;)

Harryford sa...

Tja - nei - Smgj, det er "garasje-stengt"! Får se om jeg ikke kommer med en "redgjørelse" seinere i dag! :-)

AnitaH2 sa...

Måtte bare sjekke at det er liv i deg? God helg fra sør!

Harryford sa...

Jo takk Anita, og god helg til deg og. - Det står til liv - men ikke bloggliv! Det telles på knappene om en pause er nødvendig! Prøver å få til et innlegg om det, men!