8. sep. 2009

25 år går fort!

25 år var det siden jeg så mine klassekamerater fra ungdomsskolen sist, ja endog 35 år, for noen sin del! - Men det virket som i går! Pussig hvor fort livet går - når en ser bakover.

Festen var bare helt topp, 26 stk av 46, må sies å være bra. Stemningen var bånn gass fra første stund. For egen del var jeg høyst overrasket over at noen husket meg igjen etter så mange år, ja ikke bare noen men de fleste - hvilket var mer en hva jeg gjorde - ja ikke husket meg selv da, men de andre! ;-)
Overraskende var det også at de så presis ut som i 74, ok litt mer livsrynker hadde kommet, men spreke var de fremdeles, og de siste rusla hjem klokka 5 på morran - og det er vel unødvendig å si at jeg var en av dem!!
--------------------------------------------------

Det ble ikke noe bloggskriv i går, og det skyldes troll - stor slemme dyre troll, som spretter ut av speiderens mange skap! Merkelig nok er folk redde troll fremdeles, og flykter, alle som en! Kun jeg er dum nok til å ta opp kampen, og i går kjempet jeg fra klokka 07.30 til klokka 22.30 med slike. Avbrutt bare av måltidene, 1,5 time i garasjetomta med steinlemping for å få ut frustrasjon, og 1 time med Bonderomantikk og et glass vin, for å bli påminnet hvorfor vi lever!
Vinner jeg ikke over dette trollet, mister vi 25 tusen! Kampen fortsetter i dag!
---------------------------------------------------

Garasjetomt ja, Sprengmannen kom en dag, som nevnt før, - til slutt, - siden ble det stille. Til i går. Da han ringte og sa han hadde brukket et par ribben - og måtte vente "litt"!
Ringte min faste leverandør av stein, som har holdt til i nærområdet i mange år, men de var sluttet, og andre måtte finnes, hvilket jeg gjorde! Jo de skulle komme med et lass - MEN bilen var i stykker - så jeg må vente "litt"!
----------------------------------------------------

I dag, speider – formiddag og kveld!.

.

2 kommentarer:

Linnemi sa...

Så flott at de var slanke, friske mennesker. Tykke, friske mennesker er en uting. Litt ufriskt, kanskje. ;-)
Varsom med formuleringene, min venn.

Harryford sa...

Takk for det Linemi - Det var selvfølgelig slett ikke slik tenkt - og ikke tenkt er vel et nøkklordene her!

Jeg forandrer innlegget!