5. sep. 2009

Klassefest - takk for sist!

Etter gårsdagens frustrasjonsutbrudd er jeg vel tilake til "normalen" igjen! - Skjønt normal - er et noe flytende begrep hva meg angår! I alle fall - i kveld skal jeg være mer "normal" en på mange år - mer eksakt - 25 år. Jeg skal på klassefest!

På ungdomsskolen var vi en fin klasse, dvs. vi var 3 klasser, totalt ca 60 elever! Disse, eller en del av de da, har i tiden etter avslutning i 74 samlet seg hvert 5 år, for en uhøytidlig kveldsstund. I kveld er det klart for en ny samling, - og jeg skal være med - for første gang siden 84! Det har liksom ikke "passet" tidligere!

Jeg gikk på en barneskole med bare 45 elever totalt, men min klasse besto av hele 11 stk, så vi var en nesten dobbelt så mange som i de andre klassene. Kun en av disse 11 har jeg beholdt fast kontakt med. En som har blitt boende på hjemstedet. Vi møtes et par ganger i året, og jeg får oppdatert siste halvårs sladder. Fint.
7. 8. og 9. var det sentral ungdomskole, og som sagt 60 stk elever totalt. Jeg må innrømme at jeg husker ikke mer en 20 navn av disse! En har gått flere skoler i livet, bodd mange plasser, og ikke minst jobbet sammen med mange, i de 35 årene etter ungdomsskolen, så det er ikke lett å få lagra alle i toppen!

Vi reiser nå på morran opp til min mor og far, og blir der til i morra! Kun gåavstand til møtested. Ikke minst kjekt når jeg skal hjem i natt!
-----------------------------

Ellers:

Tok inn årets siste agurk fra drivhuset, nå ser det ut som reine spøkelseshuset der ute, vissent og muggent! Må bare se og få tømt og avsluttet det for i år. Kan "takke" varmen pluss uendelige mengder med regnvær for denne tidlige slutten! Mangroveplanter hadde passet bedre i år!

Vel ha en riktig fin helg!

.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hygg deg. Og husk at når det er gangavstand må man virkelig benytte anledningen. ;)

AnitaH2 sa...

Så flott at det passet i år! Det er underlige seanser, disse gjenforeningsfestene...

Og lykke til med drivhusrens. Jeg ser så levende for meg mangrovedrivhuset...

Unknown sa...

Vi hadde 20 års gjenforening for videregående i fjor. Det var på et av sommerens varmeste kvelder, været var nydelig og maten helt utrolig. Rart å se igjen folk som har forandret seg så innmari mye. Sikkert jeg også.

Kos deg på fest!

Harryford sa...

Gangavstanden ble benyttet oyhovoft - og det i hyggelig selksap - topp!

Underlig ja - absolutt - AnitaH2, men for vår del koselig!

Forandret, - tror jeg overså det Anita ;-)