24. mai 2009

Årets første tomat i nytt kamera!

Endelig fikk vi rota oss til å kjøpe nytt pocketkamera! Speilrefleksen får bare vente!!!
Guttene testa og var fornøyd. Det er et Nikon Coolpic S620 Dette!
Bildekvaliteten kunne vært bedre, men brukervenligheten er super!!


Jeg måtte jo teste på "macro", og forventa ingen ting, men ble overrasket - Dette holder for bloggens del! - - - Og det første bildet var selvfølgelig av en tomat - stort annet er det ikke å ta bilde av her!!!

Ellers, - jobb - speider og graving i haven!
Jeg har besluttet å sette opp en 7-8 meter lang mur langs ene nabogrensa, er lei av maset deres! Skulle ta vekk en 10 år gammel diger furutrerot som sto midt i grensa, og naboen var redd for at huset hans skulle skli ned i hagen min!!! Ja så lurte han på for 3. gang - i år - hvor grenspålene var!!!


Jeg har sikkert lempa 8 kubikk med sand/leire/stein jord, for å komme ned til fjell! Jeg elsker den "herjinga" - godt for kroppen - selv om det gjør vondt! Men det må ikke være jobb - for da er det bare pyton!!!


Drivhuset blir selvfølgelig ikke ferdig, og i går kjøpte jeg 200 meter med 12x36 imp taksløyfer, for å lage et espalje forran "hullet! Guttene var med å snekre, - jeg har nok forsømt de litt med å ta de med på "mine" prosjekter, - den "datakraften" de føler er såååå sterk!Her sees minsten i "arbeidstilling" - det var så tungt for knea!!!

I dag må jeg hvile - det blir overtid og dritt til uka!!! Alle skal ha båten til pinse!

Ja så kan dere jo til slutt gjette hvem som måtte ta ansvart OG arbeidet - for å få storspeiderene til landsleiren på Åndalsnes!!!!

.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Tomat allerede nå! Grattis! Mine tok kvelden, plantene altså, men så har jeg desto mer lykke med jordbærplantene, ser det ut som.

Det nye kameraet er helt OK og veldig greit. Vi hadde coolpix på jobben, verden beste til feks bilder med naturlig lys, ikke så bra til actionbilder, men dette er lenge siden, i digigalkameraets barndom.

fru Sandeggen sa...

Gratulerer med tomat :)
Jeg vokter mine ennå pittesmå kart som gull, i påvente av belønningen..

Man kan gjøre ganske mye ut av et lite kompaktkamera. Mitt møte med digitalkamera var med et coolpix, det fikk virkelig kjørt seg, men "stod han av"

Ha en fin og avslappende søndag:)

Mari sa...

Ooo nesten ferdige tomater jo! Flotte greier da :D Her har det hvertfall blitt kart om ikke annet ;)

Men det blir jo flott med espaljer også da. Ikke verst å få med guttene på snekringa. Ser ut som minsten gjør en god jobb :)

Unknown sa...

Grattis med nytt kamera!!

ellers leste jeg denne i bloggen til en dansk moromann. Tenkte det var noe du skulle hatt på veggen på jobben din.

HER

Ellen Walnum sa...

Gtattis med både tomat og kamera!! Her er det fullt av kart og jeg gleder meg til jeg kan begynne å plukke solmodne tomater:-))

Anonym sa...

Ehm... mine har såvidt antydning til blomster dersom jeg blar forsiktig i bladene. (De er mellom 10 og 15 cm nå.) :D
Gratulerer med kameraet!

Harryford sa...

Uff -det er skammelig - men jeg finner ikke energi til bloggingen - jobben suger! Jeg er dere evig taknemelig, dere som orker å stikke innom mine sporadiske skriblerier - likevel! :-)

Jo jeg trives med kameraet fremdeles - men så har jeg vel ikke fått tatt flere bilder - ennå!!!!

Tomatene moder sakte - men sikkert! Nammmmmm!

De var fin Charlotte - Selv lover jeg som regel ingen ting - og det holder jeg! ;-)

Nå - sette basilikummen innendørs, det meldes betydelig rein!!!

Gunn sa...

Hehe, høres kjent ut ja. Mamma...jeg er såååå sliten i armene...

Linecas have sa...

Det espalieret blir råflott!
Tomater allerede. Mine står og blomstrer i kjøkkenvinduene fremdeles. Intet drivhus i sikte enda. Så jeg må smøre meg med tolmodighet.

AnitaH2 sa...

Nå må du huske at blogg er hobby og skal gjøres for gledens skyld! Jeg har blogget siden 2003, og det går i bølger. Slik livet gjør. Noen ganger har man ikke noe å blogge om, andre ganger bør man ikke blogge fordi det blir liggende der til evig tid. Når man først sender ting ut til alle, er det godt å vite at dette er en bit av "meg" det er greit å skilte med.

Harryford sa...

Dere er så generøse! Stikker innom selv om jeg ikke er "hjemme"! Men i morgen - ikke i dag, men i morgen, skal jeg skrive noen ord igjen! Trur eg!

Gunn, jeg kan ikke bli annet en glad når jeg ser ditt sprudlende bilde! ;-)

Line Cathrin - at du klarer "å leve" uten det drivhuset - nesten som å få bo i paradis - for så å bli kastet ut igjen!!!

I sannhet bølger Anita, - trøsten er at noen ganger går bølgene samme vei som en selv!!!:-)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg