21. aug. 2011

Skal - skal ikke.

Med undertittel, obs, der forsvant det halvannet år!

Det er ikke det at jeg ikke vil, for det vil jeg jo! Og når en vil, og i tillegg kan, - men likevel ikke gjør det, må en begynne å lure på hva som skjer – eller kanskje ikke skjer.

Jeg trodde for halvannet år siden at nå tok jeg kontrollen over livet. Jeg strukturerte meg, holdt meg til et prosjekt, vinglet ikke innom 100 andre, hvilket jeg alltid har gjort, og derav aldri fått fullført noe 100 %.
Vel, jeg lykkes, i alle fall med å holde meg til et prosjekt. Så til de grader lykkes jeg, at det meste andre ble kuttet ut.
Jeg var høyst overrasket over meg selv, det var en helt ny side, ny egenskap, som jeg ikke trodde å ha, som dukket opp. Og jeg var stolt over å klare et slikt fokus.

Siden, etter en stund, begynte jeg å skjønne at dette ble litt fanatisk, spesielt med tanke på at dette skal gå over 5 år, (minst) Men da ble det merkelig nok vanskelig å gå tilbake til det vante! Hmmm, Sier de ikke, Livet er ikke enkelt – prøv den som vil.

Dere som har kikket innom Blogg eller Hagegal og spurt gjete, tusen takk. Dere som ikke har slettet meg fra blogglista,(enten det er forglemmelse, eller ei), har styrket meg i troen på at jeg igjen skulle blogge, tusen takk. Jeg har nok både skrevet og lovet, at nå kommer jeg på banen igjen – mange ganger – uten at så har skjedd, men jeg har alltid beholdt troen på at den dag virkelig skulle komme, og får jeg postet dette, ja så har det hendt. Mye dramatikk for lite, men slik er livet mitt, de for andre små troll, kan for meg være kjemper.13 kommentarer:

Inghild sa...

Hei! Så flott! Nå ble jeg glad! Som du vet har jeg savna deg stort! Godt å høre at du er i farta. Det er noe med vaner ja, de er vonde å vende. En av mine vaner, inntil for ca halvannet år siden, - var å stikke innom bloggen din i løpet av kvelden, få en oppdatering på prosjekter, gjerne smile litt - og ta til meg noen visdomsord. Jeg håper å kunne gjenoppta denne vanen!! Smileklem herfra! :-)

Anonym sa...

:-)

nefertiti

Mariann sa...

Kjekt at du er tilbake! Jeg har vært inne og tittet etter deg av og til. Lurer jo på hvordan det går med deg og prosjektene dine.
Hils familien!

Lilly sa...

Så godt at du er tilbake! Har savnet bloggen din og gleder meg til du begynner å skrive igjen!

Tove sa...

Hei hei! Har da ikke glemt deg. Kos at du er tilbake :-) klem fra toveve

Kristin Aurdal sa...

Oj hvem er det som endelig har dukket opp igjen :-) Så flott i se deg i blogglandia igjen, og velkommen tilbake.
Håper at du får overskudd til å glede meg med dine herlige blogginnlegg i tiden som kommer.
God søndagkveld :-)

Harryford sa...

Hmm - ja så er jeg vel i gang igjen da.
Nå er jeg spent på egen oppfølging.
Det tar vel litt tid før jeg finner tilbake "bloggformen" igjen - men lar det stå til!

Koselig dere stakk innom en "rusten" blogger :-)

potentilla sa...

Så hyggelig :)
Er slapp jeg også, men hvis du får opp bloggtempoet må vel jeg følge på....

Bønna sa...

.. Ja jeg har også vært innom og sett etter livstegn av og til.

Selv har jeg også en blogg som ligger i dvale. Har forsøkt å holde den smal til hovedsakelig hage og da har ikke futten vært til stede. Engasjementet har lagt på mange andre plan, og har blitt satt ut gjentatte ganger av mye "nettideoti" der 22/7 så langt tar kaka.

Sier som tidligere; blogg kun det og når du vil, men kommer det noe vil jeg nok følge med. ( Det er ikke ment som noen trussel :))

Harryford sa...

Ja livet har sandelig mange overraskelser å by på Bønna. Det med å spore av, var en gang mitt "varemerke" - men se, plutselig var jeg "sporet av" det også!

Bloggen her må nok følge en rimlig bred vei, for å holdes i gang :-)

Kirsten sa...

Der var du jo :-))))
Har vært innom og sett etter deg. Bloggen min er forøvrig "nedlagt"...jeg har valgt den enkleste veien...Facebook ;-)
Klem fra Embla

ASSA sa...

Så koselig å lese hos deg igen ☺
Jeg blir nok å kikke innom av og til.

Jeg er heller ikke så aktiv på min hageblogg (min blogg er smal ;)
Jeg har jo delt inn mine blogger i tema jeg da, (derfor har jeg flere) sortereren slår til ;)))

Leses!!!

AnitaH2 sa...

Åh, KLEM!
:-)