7. mar. 2009

Naboer og gjenboende varslet!

Jo de kalles så, naboene som ikke er "helt inn til tomta naboer" - men adskilt av en kommunal sti eller vei, - men likevel kan se meg!!! Altså nabovarsel!

En som er SÅ nabososial, sosial i A-klassen, de med en stor A foran sosial, har det ikke lett når runden skal gås! 5 stk skulle jeg innom, og det var ikke bare rett frem! Vel tegninger og planer var bare helt greie, men til tross for at samtlige av forskjellige årsaker er hjemmeværende, ble det vanskelig å "finne tid" til å ta i mot meg en 10 minutters tid!!!

Jeg hadde lovet meg selv et godt glass vin når jeg var ferdig, - vel det ble to, siden dette drøyde ut over 2 dager! En plass slapp jeg ikke inn en gang, måtte levere fra meg tegningene i døra, og så putta de dem i postkassa dagen etter! Heldigvis underskrevet uten merknader!

Nå er det slik at ingen er sure på meg, men de er det på hverandre! Alle 5 !!! - og jeg bor midt i sentrum av dette! Det handler om forhold helt tilbake til 70 tallet, og går nå i andre generasjon! Du verden! Grenser, trær, og "støy"! Høres ille ut å bo her, men det er det ikke, jeg får være i fred! :-)

Vel jeg fikk nå mine underskrifter, og noen var så sjenerøse at de synes det så fint ut!! Takker for det!

Til mandagen skal jeg besøke "dama på teknisk" i kommunen. Jeg gir rett og slett opp å finne ut noen deler av disse vanskelige skjemaene, de for rett til sjølbygging! Har spurt noen snekkere, men de har aldri fylt ut noe sånt, og på nettet finnes ingen eksempler!!! Jeg får krype til korset og erkjenne min uforstand.
Litt dumt, siden disse skjemaene skulle bevise at jeg er "kapabel" til å prosjektere, utføre, kontrollere, og stå ansvarlig for at alt er gjennomført etter sakens mange tilhørende lover og regler! Kommer "vi" unna med min så godt kjente "sjarm" denne gangen tro!!! Sææææærlig, ville ungene sagt!
-----------------------------------------

Ellers 15 cm ny tung snø i natt og i dag! Så "herlig" etter flere dager med gråvær og regn!

Sier bare, fortsatt god helg! - Vinterferie ;-)

.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Er det ikke merkelig dette at nabokrangler skal gå i generasjoner?
Det er spennende å følge med i husprosjektet ditt, og det skal bli spennende å følge på framover.

Ønsker en fin helg til deg og dine:)

Harryford sa...

Jo det er pussig! - Jeg fikk servert historiene fra 4 forkjellige hold, og sett utenfra er det bare noe tull som kunne vært ordnet på 2 minutter!!! Men at de unge fortsetter!!!! Har vel fått det inn med .... melka!

En fin helg til deg og Elsa!

hajal. sa...

Ja det er utruleg dette med nabofeider, ofte kan dei gå i arv i både to og fleire generasjonar. Trur det mange stadar er noko "magisk", er du nabo er du automatisk ein "fiende". Kjekt at du fekk godkjenning frå alle impliserte partar.

Harryford sa...

Ja det var en lettelse Hajal! - Jeg planla "runden" etter underskrifter med håpet om at den første ikke ville "sperre" for den neste osv! Krangelhirarki - kunne kankje være et nytt ord!

Ellers går det i snømåking! Men det hører vel til i vinterferien! ;-)

Unknown sa...

Huff..jeg er glad for at det ikke er slik her. Her er alle bare sure på gamle grunneier eller hva han er. En skikkelig dust. Han mener at ingen får lov til å ha utsikt. Godt at du er ferdig med den biten.

Harryford sa...

Hmmmm - hørte på radioen i dag Charlotte, at ingen eier utsikten!!!! Så da så! Du får hente inn noen granbarkbiller! ;-)

Anonym sa...

Award til deg på bloggen min!

Harryford sa...

Tusen takk for Awarden og de fine orda Inghild! Like koselig hver gang, og ikke minst når de kommer fra deg! ;-)

Ellen Walnum sa...

Her har to av naboene rottet seg sammen og kastet seg over en tredje. Sender klager på klager, og de anker og anker når de ikke får medhold. Gjør ikke noe godt for mijøet her:-(

Gry sa...

Du kan jo nesten skrive bok om naboene dine... Men bare pass deg slik at den ikke ender opp som en krim....

Harryford sa...

Nei det er utrolige greier Ellea! - Er det rart det blir kriger i verden!
Men det ligger i norske folkesjela å flytte på grenestener! Er vel stahetsgenene som har blitt utviklet for å kunne overleve i denne steinrøysa som slår inn!

Kuuult det Gry - at det er forfatteren som er "morderen"! ;-D

AnitaH2 sa...

Godt å høre at det gikk bra! Synes du er flink til å gi deg selv belønning når du skal gjøre noe som er pyton for deg! Hold fast på den egenskapen!!!