16. mar. 2009

Drivhusvask og isolering.

Vel, en overskrift skal notatet ha, og jo da jeg har vasket nøddrivhuset ut og innvendig. Det ble utført med fille og harde armbevegelser, noe jeg har merket i flere dager etterpå!
Kan i grunn ikke se noe forskjell på platene, men de er så gule av sollys og elde at det vel ikke er å vente!!! Det lukter i alle fall bedre!

Jeg håper å få isolert det i dag, ikke lett da profilene ikke er laget for å feste noe i! Tape er ikke lett, da det kondenserer og er vått hele tiden! Har satt på varmekabelen i bakken, så det er i alle fall lunt i "sengene"!

Ellers ble det litt vakuum etter innlevering av hustegningene, men har fått sådd en del sommerblomster! Helt uten system, tok bare en del av de jeg hadde fra før.
Tomatene må ut i drivhus NÅ!

Jeg har ikke kommet i gang med tredrivhuset igjen, men det nærmer seg vel, - å komme i gang altså!

Situspsen går sin gang, 20 om dagen, liten forbedring!!! Jeg har ikke trukket ut noen motivasjons vinner for februar ennå, tror jeg får slå det sammen med mars - men jeg håper dere holder ut der i de "tusen hjem"!

Det trenes 5 dager à 45 minutter, sykling, roing og knetrening! Liten fremgang å merke, men det skal sies at kneet er blitt bedre! Men - - - vekten bare ØKER!!!! Til tross for et usalta og magert kosthold!!! Har ikke smakt en øl siden nyttår!!! Havner snart i gruppen ”Lever som et dyr, verken røyker eller drikker”!

Det er fremdels 30 cm snø i grønnsakshagen, men hva gjør vel det, for bedene er jo opptatt som "ventebed" av div stauder!!! - - - Ja så finner jeg ikke grønnsaksfrøa mine, søkk borte, jeg er sikker på at jeg hadde de i fjor!!!

Slik var det, blir vel heller ukentlig notat nå - mye å styre med!!


.

6 kommentarer:

Britt Åse sa...

Muskler veier mer enn fett, Harryford, og det er ikke tull i det hele tatt. Fram med målebåndet, det juger ikke.
Jeg synes du er kjempeflink :-)

AnitaH2 sa...

Muskler veier mer enn fett, vet du!
Jeg er helt imponert over treninga di! Her har det gått litt opp og ned med både trening og vekt.
Håper du finner grønnsaksfrøene!

AnitaH2 sa...

Oj, der kom det samme kommentar fra en annen mens jeg skrev, gitt! Da er det dobbelt så sant!
;-)

elle-melle sa...

Vasking av drivhus står på listen her. Men det er så kaldt ute at jeg har rett og slett ikke ork!
Jeg pleier ikke bruke drivhuset før litt senere - har ingen varme der - så det spiller foreløpig ingen rolle.
Det der med trening og situps holder jeg meg langt unna.
Jeg gikk tur i forrige uke med barnebarnet mitt i vogn - ca 5km, og da ble jeg dårlig i en uke etterpå. Jeg lover deg at så lang tur er det lenge til jeg forsøker meg på igjen.
Men jeg skulle nå gjerne hatt litt krefter nå som hagesesongen banker på døra. Det blir vel i år som i fjor, og året før der at den sterkests rett råder her i hagen.
Men jeg gjør jo litt og koser meg med det jeg gjør og det som vokser.

Lykke til med nybygg, og situps:)

Linecas have sa...

Formen er smålaber her og. Haget i hele helga resultat rompesliting i dag på runn av den hersens hofta. Og det er så absolutt på tide at jeg begynner med situps. Får jeg være med? Åssen skaldet gjøres rapprtere inn osv?

Harryford sa...

Takker for oppmuntringen Britt Åse og Anita!
Får se om jeg finner målebåndet i morgen - det befinner seg i fruens departement! Måtte det blir "dobbelt sant - i minkende forstand!!!

Nei en får legge lista der den passer best Juni! Livets lærdom det! Men som du gjør, må en sjekke av og til om den ligger på den - egentlig - rette plassen!!!
Barnebarn er flotte gartnerhjelper i alle fall! ;-)

Hallo Line Cathrin - jo det er litt "stille" for tiden - med blogg skriving og lesing!

På situpsen er du påmeldt alt! ;-)
Det er rolig tempo i år! Motto: Noen er bedre en ingen!
Jeg trekker uten en "vinner" med månedslutt, som får en liten motivasjonspremie! - - - EEEEEEhhh ja februarvinneren er blitt utsatt til trekkningen sammen med mars!!! - men regner med at det går bra - og da trimmes det kanskje litt lengre!

Får rapport ved månedslutt! Kommer tilbake til det hele.
Bare ta noen situps du, det gjør så godt atte! ;-)