25. mar. 2009

3 kg ned -Yess - og speiderproblemer!

Må bare innom for å "lufte litt!

Jeg begynner med gladnyheten - og det er et gledelig vekttap av " kroppslig overskuddsmasse"! Etter 1 måneds trening, og kostholdsforandringer, eller kostholdsforandringsforsøk! - viste i dag vekten en reduksjon på 3 kg, fra 78 til 75!!! For enkelte ikke stort å hoppe i taket for, men for meg - en milepel! Vel skal det sies at målingen ble tatt etter en treningsøkt på 45 minutter med snittpuls 145, kraftig sulten og godt dehydrert, men i alle fall - 75,00 blank! Til å få tårer i øyne av!
Hva livvidden angår, hadde jeg ingen "sikre målinger" fra tiden før trening, men mener at den var opp i 77 cm, og at den nå er på det nette mål av 74 cm! Et godt klypetak i sideflesket avslører imidlertid at det fremdels er mye opplagsnæring å gå på!!!

Den leie saken er at jeg for tiden er bortimot handlingslammet hva gjøren og laden angår, og det skyldes problemer på Speideren. Ting blir ikke gjort som de skulle, og det fører til avskalling! Ingen voksne tar tak i det, de bare forsvinner stille ut, og den der skulle se - innse - det, - gjør det ikke! Samtaler oss i mellom fører ikke frem. Så nok en gang har jeg vært nødt til å stå fram svarteper! - og ta tak! - Overhodet ikke for egen del, penger ære eller berømmelse, da det hadde det vært mye letter å flykte avsted, men jeg velger å gjøre det for speidersaken og ungene! Dette blir bråk, og jeg mister nattesøvn, og energi og konsentrasjon til dagen! Hvordan dette ender aner jeg ikke, men ser fremdeles ikke noe lys i tunellen. Jeg søker hjelp fra erfarne og overordnede i organisasjonen! Dette blir "to be continued"!!!

Ellers ventes det vist snø!!! Men det blåser jeg i og bruker strømkroner i drivhuset så LOS-folka gnir seg i hendene og gliser fra øre til øre - ingen krise i LOS nå"!!!

.

7 kommentarer:

Mokki sa...

Så flink du er! både på den ene og andre fronten!

Unknown sa...

Jøsses.. skal si du er flink.
Jeg begynner terrengkarusellen her på Torsdag. Sitter her med feber og hodepine, men skal i alle fall gå den om ikke annet.

Ellen Walnum sa...

Jeg bøyer meg i støvet:-)

Håper ting løser seg når det gjelder speideren, vet jo hvor mye den og ungene betyr for deg.

Jeg savner forresten kommentarene dine på bloggen min....det var alltid så hyggelig å lese dem.

Gry sa...

Lykke til med speiderproblemene. Slikt noe tapper en for energi. Og nå som våren er her og du skal glede deg over alt som spirer og gror.

Red Hobbitt sa...

Uffda, får håpe dere får hjelp i gruppa. Det er kjedelig med frustrasjoner i en sånn organisasjon. Det er liksom nok at en stiller der frivillig, da har man ikke ork til frustrasjoner i tillegg.
Gratulerer med reduksjonen. Det er artig å se at det funker, da blir man motivert til å fortsette i en god stim.

Red Hobbitt sa...

Skal dere foresten på leir til Åndalsnes?

Harryford sa...

Så var en veeeeeeeldig lang dag over! Men jeg har fått utrettet noe, eller kankje en god del faktisk! - men det kan jeg skrive litt om i morra!

Ja vi får håpe det Mokki - og faktisk kan det se slik ut i dag - for en gang skyld!!!

Feber og hodepine høres ikke noe greit ut Charlotte! - Kroppen må være i toppform for å trene vet du! ;-)

- og jeg savner å kunne les dine skriverier Ellea - men jeg er ikke bygd for gråværsdager, ei heller de mentale av sorten, og det har vist han der oven glemt!!!
Jeg orker ikke å lese noe som helst, men det kommer seg nok om en stund!

Takk for det Gry, og det er faktisk sant at jeg koser meg over spiringen til det lille jeg har sådd. Har nesten nesa under jorda for å se om diverse spirer snart!!!

Jeg har fått hjelp fra krestforman og viseditto Red Hobbitt - vi skal ha møte til fredagen!!!

Det var meningen at vi skulle på landsleiren, men "ingen" har forberedet noe, og jeg orker ikke å ta hovedansvaret for en sånn gjeng, hvor alt av foreldere av "div årsker" er forduftet!!! Som flokkleder er det ikke "mitt bord" Men tross alt dette og mye mer, ville det ikke forundre meg, om jeg likevel kommer på landsleir!!!!!!!!!!!