26. mar. 2009

Minus 6 - !!!!

Dessverre er det ikke minus 6 kg på vekta ;-) men utetempen nå klokka 8 på morran!!!!

Rotsonetempen på tomatplantene lå på 12,7 grader når jeg våkna, så da var det på med slåbrok og kallosjer, for så ut med en kanne varmt vannevann! Nå ligger tempen på behaglige 17,5 grader!

Ellers gikk hele gårsdagen til klokka 22.30 med til speider! Situasjonen er lei, men jeg er på god vei, og gjennom ”tusen telefoner” klarte jeg å få et i stand et møte med de 2 øverste i Aust Agder Krets, og "oss to andre"! Og selvfølgelig i god arbeiderpartistil har jeg sørga for at "noen har snakka sammen"! - for de som måtte huske den formuleringen! Jeg begynner å se et slags lys, selv om her ikke finnes noen snarveier! Møte blir til fredagen!

I dag må jeg prøve å få til et møte med kultursjefen her. Nok et forsømt speiderprosjekt som står på kanten av stupet. Penger, mange penger, er mottatt for opparbeidelse av en sti til et utkikspunkt, men jobben er ikke utført og pengene brukes! Avisene står klar til en elendighetsrapport med negativ omtale!!! Jeg trenger vel ikke å si hvem som har påtatt seg ansvaret med få dette på beina igjen, og i tillegg få dette til å bli en positiv greie for speideren!!!!!! Det blir et flerårig prosjekt!

Og med det samme jeg er i gang, så leser jeg i lokalavis at det var som jeg tenkte, det er fullstendig overbooking på teknisk hva byggesøknader angår, og følgelig lange vente tider på behandling! Jeg hadde flaks! Velger å tro at det hadde med godt forarbeide å gjøre, og muligens god kjemi mellom saksbehandler og meg! Fruen "antyder" ironisk at det "ikke" har noe med saken å gjøre at saksbehandler er en sjarmerende ung dame, og jeg er i 50 års krisa!!!! Skjønner ikke hva hun snakker om!!!

I dag hvile, samt prøve å avtale et møte med Kunst og Kulturbyens øverste leder! - En dame!
--------------------------

Ps i går var vi å kikka på lokalet vi skal ha konfirmasjonen i. Et eldre herskapshus og rederbolig nede i sentrum ved havna! Tar middag og kaffe der. 2 minutters gange fra kirken. Huset har flott utsikt over Risør sentrum og havn.

Er det finvær drar vi gjestene med på Vektervandring med byens vekter, i bykjernen, en 3 kvarters tid, og er det regn, tar vi en tur på saltvannsakvariet, altså før middagen! Litt sånn "bisarr" middag men, - helstekt pattegris - oppskåret ved bordet!!! Konfirmantens valg!!!
Det blir alkoholfritt - murra litt på det, men måtte gi meg – mange sjåfører og noen som har litt problemer med ”grenser”! Kommer til å ha en lett eplemost med isbiter i alle fall. Er det noen som har andre bra forslag her ????. Det kommer IKKE til å bli flasker på bordet, det er det verste jeg vet på pene oppdekkinger!!!!

Nå en kopp te, og legge planer for dagen!

.

4 kommentarer:

Mari sa...

Farris og kiwi kjørt med stavmixer er ikke verst. lenge siden jeg har smakt det nå, men det var godt den gangen hvertfall. Husker ikke "blandingsforholda".

Et interressant middagsvalg kan man si ja hehe. Hadde nok kikka fælt hvis et fat med gris ble båret inn :D Du må nesten ta det opp på film ;)

Harryford sa...

Dette må filmes ja"! Eller i alle fall bilder!
Farris og kivi noteres, høres friskt ut!

Red Hobbitt sa...

Du burde absolutt prøve å komme deg på landsleir, det er en opplevelse for livet og en god motivasjonsinnsprøyting.
For vår del ble det nesten kræsj pga fotballturnering i Kristiansand. Men Ole Brumm er på vår side; så det blir begge deler.

Harryford sa...

Ja landsleir er topp! Det jobbes med saken, dvs jeg må gjøre det! Men det er en del brikker som må falle på plass, før jeg vil påta meg det!!!

Her er det musikktur til Bornholm noen dager før!!!!! Den skal jeg kun være med på!

Vi får se, om det også her blir en blir en Ole B!