5. jun. 2009

"Harru stampa"!

Jo det har jeg, kunne kanskje vært ennå bedre, men tror det holder. Som det sees av bilde så er det ikke sølvtøyet som har gått - men real stamping av sementmur. De sa så i slutten av 60 åra hjemme, "harru stampa" - i dag heter det vist vibrert!
Husker ikke om jeg har nevnt det før, men her lages altså en 30 cm tykk barriere mot naboens trerøtter! Helt ned til grunnfjellet! Pyton tungt å jobbe opp til 70 cm under bakkenivå, bare forskalingen tok en hel dag! Som forsterkende masse brukes pukk fra det ene drivhusvarmelagret som ikke skal opp igjen!!! Skal tro hvor mange ganger jeg har lempa på den pukken! Til alt overmål har jeg sementblanderen i motsatt ende av tomta, og pukken hentes sånn midt på. Godt det er nedoverbakke med den ferdige bruken! God "trim"! Arbeidet fortsettes.


Her et ennå at av "barnearbeidsprosjekta"!
Guttene skrapa disse fata for rust og satte de inn med olje. Skal siden antikhvitmales!
Jeg har i mange år brukt de til blomstertønner, tenkte å kaste de nå pga rust - men så får de en sjanse til! Pleier å ha prydbønner i de!
Jeg har lest tusenvis av båtblader i mitt liv, og de fleste pleier å ha en spalte som heter "sett i leia". Den inneholder div mer eller mindre pussige bilder. Jeg lanserer her heller "sett i bedet" - og tar frem denne "ville" prestekargaen som har sneket seg inn i den blå akeleien! Syens det er fint jeg, grønt, blått, gult og hvit!


I samme sereien - Sett i bedet - dukket den orange skjønheten opp! Ikke kan jeg huska å ha planta den - og til tross for at bedet går i blått og hvitt, får den stå! (Charlotte ;-)) Det er noe som heter - "2 pluss 1 blir 4" altså at en kontrastfarge (og her - vel så det!) fremhever de andre fargene så det blir ennå flottere! Hva skulle en gjøre uten god tro!I serien Lucy sover - så ja, her gjør hun det! Ta beina på nakken er et uttrykk, og hun gjør det når hun sover!


Ellers, - var på infomøte i går kveld, minsten skal på ungdomskolen. Han var spent på klassesammensettingen, og det gikk fint! Pga dårlige tider, har de økt antallet elever i klassen, og de blir 26 stk! Men det skulle gå såååå bra - så da så!

I ettermiddag drar jeg på speiderovernatting men Flokken, 3. klassen. De skal sove i speiderhuset, og i morgen er det båttur og speidersuppe som står for tur! Gud hva jeg gleder meg til komme hjem i morra!!!

.

6 kommentarer:

Marit sa...

Du er litt av et arbeidsjern!! Muren din blir jo kjempebra. Da burde trerøttene holde seg på rett side!

Ha en flott helg!

potentilla sa...

Imponerende!
Speidersuppe?

Ellen Walnum sa...

Jeg blir helt sliten bare av å lese om alt du holder på med. Dyktig er du!!

Når det gjelder den orange som har sneket seg inn, den var da like mye ferskenfarget som organge og det er noe helt annet.

AnitaH2 sa...

Godt å se noen flere som tar vare på gavene som gis oss ubedt!
;-)
Og kos deg i morgen ettermiddag, det vil du ganske sikkert ha fortjent!

Harryford sa...

Speiderturen overlevd! De holdt ut til drøyt 02.00!

Du kan jo tenke hva de naboene tenker om meg Iris!!!!!;-)

At jeg ikke så det selv Ellea - selvfølgelig er den fersken! :-)

Hvitvinen, premien for speiderturen, smakte fortreffelig Anita!:-)

Kristin Aurdal sa...

He he søt pus.....jeg blir rent andpusten av tempoet ditt. Sitter her med dårlig fot og alt går i sakte fart - kjenner at tålmodigheten trenger litt trim :-)
Skal på landleiren til sommeren?