13. sep. 2008

Hustegninger! - Så speidertur!

Ja så er "gammelhuset" opptegnet. Komunen forlanger enkle tegninger av huset før ombygging, sammen med tegninger for søknad om ombygging! Enkelt sagt!
Har også ferdige tegninger på nye fasder, og nye plantegninger! Legger de ut snart. Det er en hel greie å få gjort de om til f.eks jpeg filer, paperport 11 - eller var det ????

Fikk endelig rivi meg løs fra disse Html greiene! Reine narkoen det!!!! Kunne noen fortelle meg, i klartekst, hvordan jeg kan få litt mere luft mellom komentarlinje, og dato for forrige innlegg, hadde det vært fint - ellers går det en uke til med funderinger - minst!

Kanotur for storspeiderene i helgen, teenageren ble levert i går, mens minsten og jeg joiner i dag. Han var så forkjøla og slapp, at han gikk med å nøye seg med en natt i det fri! Heldig for meg, jeg kunne godt klart meg med senga i helga, men må være med han. Ikke bare for diabetesen, men også det hodegreine!!! Han skal i magnettrommel ++ om noen uker!

Ja så var det vel å prøve køya litt da, har sitti her og surra siden kl 05, Kikka litt på testutgave av hagegal osv! Tja er vel ok det, har vel vært på andre forum som har noe tilsvarende!

Det er ikke meninga å skrive i helga, men rart med det, når alt er nytt og spennende så!!!

Ok, får gå å finne frem klær og utstyr - etter hvileforsøket!!!

Ha en fortsatt riktig fin helg
.

3 kommentarer:

Villrose sa...

Å, fy søren så mange fine smileys! Nå må jeg snart få tid til å knote meg til å lete og finne og prøve (stressasmily)

Ps. Spennende hus (og hage)-prosjekt!

Anonym sa...

Jommen sa jeg "enkle" tegninger! Det er jo proff-tegninger du har laget! Så nøyaktige! Du gjør ikke noe halvveis du!?
Du skulle sett den første tegningen vi leverte med vår søknad - snekkeren hevder bestemt at han hadde sett den i glass og ramme på kommuneplankontoret *flau*
(Vi måtte hyre inn hjelp til å få det til å se bedre ut! )
Fortsatt god helg - god tur ;-)

Anne på Moseplassen sa...

heisann, gratulerer med ny blogg. Dette ser da fint ut det forresten :)
og lykke til med nybygging