8. feb. 2010

Terrassemåking i sol

En strålende fin søndag i går, 3 minus i skyggen, og et par pluss i solen. Etter frokost i halv 11 tiden (har to tenåringer i huset!) gikk vi ut på terrassen hvor det var sol fra skyfri himmel, og helt vindstille. Tenkte å måke en liten kvadratmeter hvor vi kunne sitte med kaffen, men det endte med at vi måkte store deler av terrassen. Med 80 cm snødybde over hele, ble det noen ton å løfte!

Lillepus ble med ut for første gang, hun er 11 uker nå. Litt skummelt, litt morsomt og litt kaldt, tror jeg var hennes tanker. Hun hadde to minutters økter på snøen, før hun måtte på et fang eller i den svarte stolen for oppvarming.

Ellers jobbes det på garasjen, så det blir ikke tid/energi til blogging, ei heller noe slags såing. Kun jobb og speider.
Skulle ønske det var annerledes, men det blir det ikke før sommeren.

Holder på å panele garasjen innvendig, orker ikke tanken på å ha dette synlige reisverket hvor det skal stå tusen ting lagret! Reine flater må det være nå. Faspanel, mye flottere en i stua sier fruen!

Bildet er ikke tatt med det ny kameraet, men fikk så vidt tid til å prøve det i går. De gamle linsene mine som har slengt ubrukt rundt de siste 20 årene, trenger en dyprens. Før så en ikke selv det største støvkorn på papirbildene, muligens på slidsen, men det igjen forsvant i lakenet en viste de på.
Nå med pc skjermer som forstørrer opp derimot, ser selv det minst støvkorn ut som flygende elg i solnedgang! Må få tak i noe proff rensegreier. Alt tørkepapir jeg har, brillerens, Qtips osv, legger igjen noe som blir synlig.

I dag, diabeteskontroll på ettermiddagen! Han (vi) har vært veldig flinke de siste 3 månedene, så jeg har stor tro på et godt resultat i dag!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Næmmen så herlig!! Ikke lett å væres å liten i så mye snø nei.

levendel sa...

så FIN pus :)

Unknown sa...

For en deilig liten stripepus! :)

Ellinor sa...

Nydelig liten pus! Snart blir det vår og mye "utevær"!

Ellen Walnum sa...

Nei men helledussen så nusselig Lillepus var da:)
Så deilig å få bar terasse. Har ikke orket tanken på det her, har nok med stadig å måke meg vei fram til drivhuset......

Bjørg 47 sa...

Så skjønn, da !!

Og jeg som tenkte du kunne hjelpe meg med litt bloggarbeid/innstillinger ! Kos deg med garasjen, du.

AnitaH2 sa...

LOL! Flygende elg i solnedgang...

Harryford sa...

Jo pusen er nusselig -men ikke renslig!!!

Men stønn, ikke noe blogghjelp her Bjørg, har vært datatåka i flere dager nå! Pc`n - og jeg - var helt nede i knestående!!!

Det var mer en elg som fløy i lufta her en tid ja!!!