17. mai 2010

17. mai 2010

Gratulerer med dagen kjære bloggvenner!

1. toget er vel gjennomført. Oppmøte 06.45 er tidlig selv for små speidere, men til min glede tror jeg knapt så mange, ca 25 stk, har møtt opp og deltatt før, i alle fall ikke de årene jeg har vært med - og det er jo en stund nå!

Storspeideren står for heising av kommunens flagg, og småspeiderne står som blomsterbarn ved minnesmerket over de fallene under de to siste kriger.Flott.

Ellers har jeg kommet opp av grøften ja,;-) - Murene er støpt og pusset, og tilbakefyllingen nærmer seg ferdig. Et par kubikk med fjell, til, er kilt vekk - fremdeles galskap - men ingen skader er på fjellet som skal være igjen! Jeg vil nok komme tilbake med en "artikkel" om fjellkiling - om en - stund!

Snekker kommer til uka, jeg har krøpet til korset, og får hjelp til noe reising og tak, må få det i orden før høsten og regnet.

Ellers må jeg si at jeg tenker på dere som pleier å lese her, så si hver dag. Vet liksom hva dere ville ha kommentert når jeg tenker eller gjør si og så!
Desverre må jeg ligge unna bloggen, klarer ikke å konsentrere meg med mer enn 3 ting, famile, husbygg, og speider! Hmm - må bare få sagt at "mine" småspeidere vant Småspeiderkonkurransen for Aust Agder sist helg - stolt - JA!

Igjen, ha en riktig fin 17. mai!